google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εκλογές με συμμετοχή ρεκόρ για τον ΝΟ.ΚΥ.

Εκλογές με συμμετοχή ρεκόρ για τον ΝΟ.ΚΥ.

ΜΕ συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ναυταθλητικό όμιλο Κυπαρισσίας όπου το ενδιαφέρον ήταν αρκετά έντονο. Αυτή την φορά οι συμμετοχές πλησίασαν τα 300 μέλη ενώ έγινε Γενική Συνέλευση όπου αποτυπώθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και την μελλοντική πορεία μέσα απο συγκεκριμένες δράσεις του Συλλογικού οργάνου.
Αρχικά μίλησε ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Γκότσης ο οποίος προέβη σε απολογισμό των δραστηριοτήτων του ΝΟ.ΚΥ αλλά και στην αγωνιστική του πορεία. Αργότερα μίλησαν μέλη του Δ.Σ. και υποψήφιοι για το Συμβούλιο όπως το ιδρυτικό μέλλν κ. Σαρδέλης, ο Χρήστος Κανελλόπουλος και πολλοί άλλοι ενώ έντονη ήταν κι εδώ η παρουσία της αυτοδιοίκησης για την διαχείριση του Κολυμβητηρίου και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την αγορά ισοθερμικής κουβέρτας για τις ανάγκες της πισίνας αλλά και τα πολυάριθμα μέλη του.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης εστίασε στην συνολική συλλογική προσπάθεια του ΝΟ.ΚΥ εκφράζοντας την άποψη ότι έχει μεγάλο μέλλον ενώ πρόσθεσε ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο αποκτά πλέον Παντριφυλιακό χαρακτήρα αγκαλιάζοντας το νέο Δήμο και σηματοδοτώντας μια νέα εξελικτική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Επισήμανε ότι η αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει την πορεία του έργου που θα παραχθεί συνολικά απο το νέο Δ.Σ. με επικοδομητικό διάλογο και πόρους όπου είναι αυτό είναι εφικτό. Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε πάντως με αρκετές προτάσεις για το μέλλον αλλά και την κοινή προσφορά του προπονητή και των μελών του Συλλόγου....

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη