google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αδικο 0-1 για τον ΑΟΚ απο την Ερανη στο τέλος..

Αδικο 0-1 για τον ΑΟΚ απο την Ερανη στο τέλος..


Ο ΑΟΚ γνώρισε άδικα την ήττα στις καθυστερήσεις απο την Εράνη καθώς η κούραση ήταν εμφανής στους παίκτρς παρά το γεγονός ότι στο 15 και 22 είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για τέρμα απο Μορουσάνου και Κιούτακ που κατέληξε απο έξοχα πλασέ κοντά στο δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή καθώς η άμυνα των Φιλιατρινών ήταν δυνατή με έξυπνες κινήσεις. Στο 35 έχασε καλή ευκαιρία ο Μοροσάνου μετά απο σούτ του Λυδιώτη. Στην επανάληψη παρότι ο ρυθμός ήταν ίδιος είδαμε γερές κόντρες με αποκορύφωμα στο 68 και 74 περίπου όπου η μπάλα κόντεψε να βρεί τα δίχτυα των αντιπάλων κοντά στο δοκάρι αρπάζοντας όμως ο Αθανασόπουλος. Ο ΑΟΚ έκανε μια αλλαγή στο 78 όπου βγήκε ο Ανδρουτσής και στο παιχνίδι μπήκε ο Συγγέρης χωρίς ομως να αλλάξει κάτι ουσιαστικό, ενώ η Εράνη έδειξε ότι ήθελε πολύ την νίκη όταν στο 78 λεπτό ο Λυμπερόπουλος κόντεψε μετά απο σούτ να κάνει την αλλαγή. Τελικά στο 91 περίπου αφού είχαμε 4λεπτές καθυστερήσεις ο Γιάννης έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους κατοχυρώνοντας το πράσινο τρίποντο για την γειτονικη ομάδα.
Ο προπονητής της Εράνης Τάκης Παναγόπουλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τις 2 ομάδες τονίζοντας ότι ειναι αξιόμαχες και πιστεύει ότι πρέπει να μείνουν στην κατηγορία, εκφράζοντας την άποψη ότι η Ερανη με συσσωρευμένη εμπειρία ετών στην Δ Εθνική είχε καλύτερο πάθος στην επανάληψη. Παράλληλα σε δηλώσεις του συμπλήρωσε ότι γνωρίζει τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδων και θεώρησε ότι κερδισμένος ήταν ο αθλητισμός απο την μεγάλη συνάντηση των 2 αιώνιων αντιπάλων....
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Παναγόπουλος, Στρατικόπουλος, Μορουσάνου, Λυδιώτης, Μανδραπήλιας, Κιουτάκ, Μακρής, Ανδρουτσής, Δαραμάρας και Καταβάτης.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Γιάννης Ντινιώτης, Καρχάλιος. Λυμπερόπουλος, Παναγιωτίδης, Γκίνος, Γεωργιόπουλος, Μουρούσιας, Δασκαλάκης, Ανδρεόπουλος.
Απο το kyparissianews.gr

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη