google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παρών στις μάχες για τον πολίτη δηλώνει ο Σαμπαζιώτης

Παρών στις μάχες για τον πολίτη δηλώνει ο Σαμπαζιώτης

ΤΗΝ μεγάλη μάχη δίνει την Κυριακή η Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας για το μέλλον του νέου Δήμου Τριφυλίας που αποτελεί το όραμα πολλών δεκαετιών. Στην μάχη αυτή το παρών δίνει ως υποψήφιος και ο νυν Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης ο οποίος κατά γενική ομολογία στην θητεία του προέβη σε σοβαρές κινήσεις για εκπροσώπηση ακόμα και στο Δ.Σ. όλου του λαού της πόλης.
Η πρωτοβουλία του να μετέχει ενεργά η αντιπολίτευση τόσο στο Προεδρείο του Δ.Σ. αλλά και στις κρίσιμες επιτροπές παραλαβής έργων αλλά και σε άλλα μετερίζια επιτροπών αποδεικνύει ότι ο Πολιτικός δεν έχει παρωπίδες και σίγουρα επιθυμεί να δώσει το καλύτερο για τον τόπο του. Η αντιπολίτευση στάθηκε στα νέα δεδομένα η οποία είχε κάθε λόγο να ελέγχει τα πεπραγμένα του Δήμου αλλά και να υποβάλλει προτάσεις ώστε να υλοποιηθούν. Ομως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του κ. Σαμπαζιώτη αποτελεί το γεγονός ότι αξιοποίησε και έδωσε μάχες με το Δ.Σ. για το Βιολογικό καθαρισμό για τον οποίο θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στον kyparissiotis τόνισε ότι 'θα συνεχίζει να δίνει μάχες μαζί με τους πολίτες'.
Παραδέχεται ότι έχουν σχεδιαστεί αρκετά έργα και το Γενικό Πολεοδομικό και ότι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος αφού δεν πρόλαβε να υλοποιήσει όσα είναι σε εξέλιξη μέχρι σήμερα. Ομως εκφράζει την πίστη ότι έχει πολλα να δώσει και περισσότερο σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη. 'Σίγουρα πρέπει να γίνουν περισσότερα' υπενθυμίζει 'αρκεί να υπάρχουν πόροι που δυστυχώς κουτσουρεύτηκαν απο την κεντρική εξουσία'. Πιστεούουμε ότι πέρα απο συμπάθειες και αναφορές εκείνο που διακρίναμε ήταν ότι ακόμα και τα βράδια εργαζόταν στο Δημαρχείο για την ολοκλήρωση η προετοιμασία των έργων που απαιτούνται. Εξάλλου θα τα πούμε και για τον Βιολογικό σύντομα...

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη