Γνωρίζοντας τους υποψήφιους στην Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας

Ο Γρηγόρης Γκότσης , υποψήφιος στη Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας, αποτελεί ένα πρόσωπο που οφείλουμε να σταθούμε. Οχι μόνο για τις προτάσεις του στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά κυρίως για την ενεργή παρουσία του σε γειτονιές, στο δρόμο αλλά και σε κάθε περιοχή μιλώντας με τους δημότες, ακόμα και όταν υποβάλλουν προτάσεις ή εκθέτουν προβλήματα του τόπου μας.
Ο υποψήφιος στη Δημοτική ενότητα ως πετυχημένος επαγγελματίας γνωρίζουμε ότι είναι αυτοδημιούργητος, ότι γυρίζει όλη την Ελλάδα και αφουγκράζεται το λαικό αίσθημα λόγω του επαγγέλματός του, αλλά κυρίως ότι ποτέ δεν διστάζει να μιλά και αναφέρει ωμές αλήθειες
Κατά την γνώμη μας το κυριότερο προτέρημά του που σίγουρα πρέπει να έχουν οι Πολιτικοί είναι το προσόν του να μιλά αληθινά, χωρις ενδοιασμούς και περιστροφές και όχι με πισώπλατα και υπονοούμενα όπως συνηθίζουν να κάνουν άλλοι για να υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια ή να γίνουν αρεστοί. Αναλύει κάθε άποψη και δεσμεύτηκε να υλοποιήσει ότι αφορούσε την περιοχή. Η φιλαλήθειά του για τους σημερινούς πολιτικούς αποτελεί προσόν. Οπως και ότι δεν διστάζει να φωτογραφίζεται ακόμα και όσους τον πίκραναν ή σε συνεδριάσεις είχαν αντίθετες απόψεις.
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος!