google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γεμάτη παλμό και νεολαία η ομιλία Κόλλια στη Κυπαρισσία

Γεμάτη παλμό και νεολαία η ομιλία Κόλλια στη Κυπαρισσία

Γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό ήταν η ομιλία του Κώστα Κόλλια στην Κυπαρισσία. Οι Κυπαρίσσιοι υποδέχτηκαν τον Κώστα Κόλλια καταχειροκροτώντας τον στην κεντρική πλατεία της πόλης τους. Στην εξέδρα που είχε στηθεί, πλαισιωμένος από τους συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας ανέλυσε το πρόγραμμά του και τις θέσεις του για το νέο Δήμο διακοπτόμενος πολλές φορές από τα χειροκροτήματα του κοινού. Εκτός από τις γενικές θέσεις του προγράμματος αναφέρθηκε ειδικά και σε πολλά ζητήματα που αφορούν την Κυπαρισσία.
Δήλωσε ότι η αποχή δεν αποτελεί λύση ενώ ζήτησε την συστράτευση όλων των πολιτών για το νέο Δήμο θεωρώντας ότι μόνο όλοι μαζί μπορούν με συμμετοχικές διαδικασίες να επιλύσουν τα προβλήματα διασφαλίζοντας το μέλλον.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος περιεκτικά αναφέθηκε στην ολοκλήρωση του Βιολογικού καθαρισμού, την ανάπτυξη του ορεινού όγκου με έμφαση στα διαμερίσματα, στην επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδιασμού, την αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Κυπαρισσίας, στην αναβάθμιση των τομέων πολιτισμού και αθλητισμού καθώς υπάρχουν αρκετές μελέτες, στην ολοκλήρωση των έργων στη ζώνη του Αη λαγούδη, στην ολοκλήρωση του δρόμου Κυπαρισσία- Ραυτόπουλο αλλά και σε σωρεία άλλων ζητημάτων, εκφράζοντας την άποψη ότι 'δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια αλλά με εφικτούς και υλοποιήσιμους στόχους'. Παράλληλα πρότεινε συγκεκριμένες δράσεις την καταπολέμηση του παραεμπορίου αλλά και τον αναπυτξιακό προσανατολισμό της περιοχής μέσα απο συγκεκριμένες δράσεις και έργα μικρού βεληνεκούς με βάση τα δημοσιονομικά δεδομένα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη