Ετοιμα τα 102 εκλογικά τμήματα της Τριφυλίας

Σε 102 εκλογικά τμήματα οι ψηφοφόροι της Τριφυλίας θα προσέλθουν αυτή την Κυριακή για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ψηφίζοντας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι δήμοι της περιοχής, όπως τονίζουν, είναι έτοιμοι για την εκλογική διαδικασία.
Πιο συγκεκριμένα 25 εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στο Δήμο Κυπαρισσίας από τα οποία τα 14 θα είναι στην έδρα του δήμου και τα 11 στα δημοτικά διαμερίσματα από τα οποία η Σπηλιά θα έχει δύο.
Στο Δήμο Φιλιατρών θα υπάρχουν 22 εκλογικά κέντρα από τα οποία 17 στην πόλη των Φιλιατρών και 5 στα δημοτικά διαμερίσματα. Επίσης 22 εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στο Δήμο Γαργαλιάνων με 14 τμήματα στην έδρα του δήμου από δύο σε Πύργο και
Μάραθο και από ένα στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Στο Δήμο Αετού θα υπάρχουν 15 εκλογικά τμήματα, 4 από αυτά στο Κοπανάκι, 2 στον Αετό και από ένα στα υπόλοιπα χωριά. Στο Δήμο Αυλώνας θα υπάρχουν 11 εκλογικά τμήματα όπου μόνο το Καλό Νερό θα έχει δύο και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα από ένα. Τέλος στην κοινότητα Τριπύλης συνολικά θα υπάρχουν 7 εκλογικά τμήματα ένα σε κάθε χωριό.
Πηγή: 'Ελευθερία'

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια