google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αδικεί το 1-1 τον ΑΟΚ που μπορούσε να πάρει την νίκη

Αδικεί το 1-1 τον ΑΟΚ που μπορούσε να πάρει την νίκη

ΔΕΝ κατάφερε να κάνει την διαφορά ο ΑΟΚ και αρκέστηκε στο μέτριο 1-1 με τον Μεσσηνιακό παρότι η έδρα του ήταν καυτή έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων οπότε μοιραία οι φάσεις διάκρισης δημιοργήθηκαν στην επανάληψη καθώς τα λάθη στοίχισαν κατά γενική ομολογία την ισοπαλία. Η ευκαιρία για τέρμα δημιουργήθηκε στο 57 περίπου όταν μετά απο κοντρόλ της μπάλας απο το Λυδιώτη και τον Μοροσάνου κατέληξε στα πόδια του Χάρη Γεωργόπουλου που σκόρασε απο άνετη απόσταση κάνοντας το 1-0 και ανοίγοντας την όρεξη των γηπεδούχων για την συνέχεια. Ομως τα λάθη της άμυνας και η αψυχολόγητη κρίση παικτών στη μικρή περιοχή κόστισαν όταν κοντά στο 70ο λεπτό μετά απο γερή κόντρα η μπάλα στα πόδια του Νυνιού ήταν αρκετή για να τρυπώσει στα δίχτυα του Μπίζου κάνοντας το 1-1 με το οποιο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.
Χωρίς να υπολογίσει τις σωστές γωνίες η επίθεση της τοπικής ομάδας έχασε πολύτιμες ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Παμίσου προσπάθησαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα με διαρκείς επιθέσεις κοντά στην εστία του Μπίζου. Το αποτέλεσμα ήταν βαρύ αφού τα σούτ δεν βρήκαν καν δοκάρι παρά την καλή επιθετική παρουσία των Κιουτάκ και Μοροσάνου. Το αποτέλεσμα πάντως αδικεί τον ΑΟΚ που τώρα παραμένει στην 7η θέησ του βαθμολογικού πίνακα και στις 14 του μηνός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Βραχνέικα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Συγγέρης, Μακρής, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Γεωργόπουλος, Δαραμάρας, Μοροσάνου, Κιουτάκ.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ανδρουτσής, Κουλουράς, Νιάρχος, Σταματελόπουλος, Καταβάτης, Μπέλι, Σούπουλι, Νυνιός, Μπούρδος, Πλέτσας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη