google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νίκη των πολιτών χαρακτηρίζει τις εκλογές ο Δράκος

Νίκη των πολιτών χαρακτηρίζει τις εκλογές ο Δράκος

ΜΗΝΥΜΑ νίκης για τις Περιφερειακές εκλογές έστειλε απο την Κυπαρισσία μετά την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής απο τους πολίτες της 'Αρκαδιάς' που δήλωσαν ότι τον στηρίζουν δυνατά για μια δυνατή Πελοπόννησο. Παράλληλα επισκέφθηκε την Λαική αγορά παραγωγών, την αγορά της πόλης αλλά και καταστήματα όπου είχε συζήτηση με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής και μάλιστα όπως διαπιστώσαμε θυμάται τους πολίτες με τα μικρά τους ονόματα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στην ομιλία του το παρών έδωσαν οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της πόλης και οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης και Αυλώνος Γιάννης Φιλντίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Γκότσης και Τάκης Φωτεινόπουλος, η κα Γιάννα Κωνσταντέλου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όπως η κα Μπέσσυ Πλέτσα, οι πρωην Δήμαρχοι Κυπαρισσίας κ. Τσάκος και Τσίγγανος, αρκετοί εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου σε μια ομιλία γεμάτη παλμό και με αρκετά συνθήματα.
Στην ομιλία του ο κ. Δράκος εκτός απο την αναφορά του σε σημαντικές δράσεις και έργα που υλοποιήθηκαν ή ετοιμάζονται μέσω μελετών να πραγματοποιηθούν στην περιοχή, αναφέρθηκε στην σημασία αλλαγής στην Περιφερειακή αυτοδιοίκηση όπου μίλησε για νίκη των πολιτών στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο πλήρης και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός του προσεγγίσει τους Πελοποννήσιους απο οποιοδήποτε άλλο 'μεταλλαγμένο σχήμα'....
ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/2010, το πρωϊ, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ θα επισκεφτεί το ΚΟΠΑΝΑΚΙ και στη συνέχεια τα ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Αμέσως μετά ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα αναχωρήσει για την ΑΘΗΝΑ προκειμένου να έχει συναντήσεις με Μεσσήνιους Ετεροδημότες και το βράδυ θα παρευρεθεί στις ομιλίες των Υποψηφίων Δημάρχων Καλαμάτας Παν. Νίκα και Πύλου-Νέστορος Δημ. Καφαντάρη.
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2010, το πρωί, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφτεί καταστήματα στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας στη νέα είσοδο και τις υπηρεσίες της ΑΔΕΚ. Το απόγευμα ο κ. Παναγιωτόπουλος, μεταβεί στην ΤΡΙΠΟΛΗ στην ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά και του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου.
Σήμερα το πρωί ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2010 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες των Γαργαλιάνων, κατά την επίσκεψή του στην Λαϊκή Αγορά της πόλης. Ο κ. Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και όλα τα καταστήματα της πόλης, χαιρέτησε και συνομίλησε για αρκετές ώρες με πολίτες, επαγγελματίες αλλά και παραγωγούς της περιοχής. Στη συνέχεια επισκέφτηκε καταστήματα στην Κυπαρισσία, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης και συμμετείχε στην ομιλία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη