google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μελετητικά ώριμο το έργο των τεχνητών υφάλων

Μελετητικά ώριμο το έργο των τεχνητών υφάλων

ΣΕ καλο δρόμο βρίσκεται η υλοποίηση της μελέτης που πραγματοποιήθηκε στον Κυπαρισσιακό Κόλπο για την κατασκευή τεχνητού υφάλου, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του πρόσφατα. Το έργο έχει πάρει εγκρίσεις απο πολλές υπηρεσίες και ο πλήρης φάκελλος αποτελεί ένα κατόρθωμα καθώς υπολείπεται μόνο η χρηματοδότησή του. Στη συνεδρίαση οο κ. Σαμπαζιώτης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλείας, καθώς ανέφερε ότι μόνο 2 τέτοια έργα είναι έτοιμα να κατατεθούν καθώς έχουν μελετητική ωριμότητα εδώ και καιρό.
Το συμβούλιο, με απόφαση κατά πλειοψηφία, αποφάσισε μείωση των δημοτικών τελών στην περιοχή του Μύρου ως αντιστάθμισα για το γεγονός ότι στην περιοχή όπου βρίσκονται οι περιουσίες των κατοίκων είναι ο σκουπιδότοπος. Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Αυγερινό Ράμμο τον οποίο η αντιπολίτευση κατηγόρησε για προεκλογική κίνηση.
Ετσι, εκτός ημερήσιας διάταξης ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γεώργιος Γκότσης ζήτησε να υπάρξει ανάλογη μείωση και ό,τι ισχύει για το Μύρου να ισχύσει και για τις Ράχες, καθώς από εκεί καθημερινά διέρχονται όλα τα απορριμματοφόρα του δήμου προς τον σκουπιδότοπο - αίτημα που και αυτό έγινε αποδεκτό κατά πλειοψηφία. Τέλος αξίζει να προσθέσουμε ότι αποφασίστηκε η συμμετοχή του δήμου με ποσό 80.000 ευρώ για την υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στην περιοχή της Ανω Πόλης.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη