google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι κανόνες δεοντολογίας του blog μας είναι πράξη σεβασμού πάνω απο όλα στους Κυπαρίσσιους και Τριφύλιους

Οι κανόνες δεοντολογίας του blog μας είναι πράξη σεβασμού πάνω απο όλα στους Κυπαρίσσιους και Τριφύλιους

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τα μηνύματά σας και τις προτάσιες σας και περιμένουμε ιδέες και θέματα που σας απασχολούν αλλά και προβλήματα ώστε να τα προωθήσουμε στους αρμόδιους φορείς. Η συμμετοχή σας αποτελεί για όλους μας δύναμη! Επίσης μπορείτε να μας στείλετε άρθρα μέχρι 300 λέξεις που να τηρούν τη κείμενη νομοθεσία.
ΤΟ αναφέρουμε αυτό διότι επιτρέπουμε και δημοσιεύουμε σχόλια-ακόμα και καυστικά- τα οποία δυστυχώς τα περισσότερα παραμένουν ανώνυμα. Εχουμε αναφέρει ότι ορισμένα απο αυτά ξεφεύγουν απο το συνήθη σχολιασμό και δεν πληρούν τους όρους δημοσιεύσεων καθώς εκτός απο εμπαθή, εγκάθετα εμπεριέχουν προσωπικές επιθέσεις σε πρόσωπα και χωρίς επιχερηματολογία είναι ανούσια.
ΤΟ να διαφωνεί κάποιος είναι δικαίωμά του όχι όμως να υποβιβάζει τους άλλους υπο τον εαυτό του. Επομένως αν ορισμένοι -γνωρίζουμε και ποιοί είναι απο την καταγραφή των στοιχείων κι ευτυχώς συγκεκριμένοι- επιθυμούν παράθεση σχολίων ας έχουν το θάρρος έστω να υπογράφουν ως χρήστες blogger ή με βάση το e-mail τους. Ας αποδείξουν τουλάχιστον ότι παραμένουν στα όρια του σεβασμού της προσωπικότητας όλων. Το να κριτικάρουμε πολιτικά πρόσωπα είναι αναφαίρετο δικαίωμά όλων μας. Σε καμία περιπτωση όμως να μην είναι κατευθυνόμενα. Προφανώς αυτοί οι ελάχιστοι έχουν πολλά να κρύψουν. Διότι αν κοιτάξουν στο παρελθόν θα βγούν πολλά στη φόρα. Ας μην το επιχειρήσουν. Είμαστε εδώ γιατί βλέπουμε ΠΑΝΩ απο όλα τον τόπο μας, την αιώνια 'Αρκαδιά' και ούτε να εξυπηρετήσουμε προσωπικά ή ιδιοτελή συμφέροντα όπως ορισμένοι διαδίδουν σκοπίμως. Οι πολιτικοί κρίνονται απο το λαό, οι εγκάθετοι απο την κοινωνία. Επομένως σχόλια που θα υπερβαίνουν τους κανόνες δεοντολογίας θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ αυτόματα.

6 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη