Οι κανόνες δεοντολογίας του blog μας είναι πράξη σεβασμού πάνω απο όλα στους Κυπαρίσσιους και Τριφύλιους

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τα μηνύματά σας και τις προτάσιες σας και περιμένουμε ιδέες και θέματα που σας απασχολούν αλλά και προβλήματα ώστε να τα προωθήσουμε στους αρμόδιους φορείς. Η συμμετοχή σας αποτελεί για όλους μας δύναμη! Επίσης μπορείτε να μας στείλετε άρθρα μέχρι 300 λέξεις που να τηρούν τη κείμενη νομοθεσία.
ΤΟ αναφέρουμε αυτό διότι επιτρέπουμε και δημοσιεύουμε σχόλια-ακόμα και καυστικά- τα οποία δυστυχώς τα περισσότερα παραμένουν ανώνυμα. Εχουμε αναφέρει ότι ορισμένα απο αυτά ξεφεύγουν απο το συνήθη σχολιασμό και δεν πληρούν τους όρους δημοσιεύσεων καθώς εκτός απο εμπαθή, εγκάθετα εμπεριέχουν προσωπικές επιθέσεις σε πρόσωπα και χωρίς επιχερηματολογία είναι ανούσια.
ΤΟ να διαφωνεί κάποιος είναι δικαίωμά του όχι όμως να υποβιβάζει τους άλλους υπο τον εαυτό του. Επομένως αν ορισμένοι -γνωρίζουμε και ποιοί είναι απο την καταγραφή των στοιχείων κι ευτυχώς συγκεκριμένοι- επιθυμούν παράθεση σχολίων ας έχουν το θάρρος έστω να υπογράφουν ως χρήστες blogger ή με βάση το e-mail τους. Ας αποδείξουν τουλάχιστον ότι παραμένουν στα όρια του σεβασμού της προσωπικότητας όλων. Το να κριτικάρουμε πολιτικά πρόσωπα είναι αναφαίρετο δικαίωμά όλων μας. Σε καμία περιπτωση όμως να μην είναι κατευθυνόμενα. Προφανώς αυτοί οι ελάχιστοι έχουν πολλά να κρύψουν. Διότι αν κοιτάξουν στο παρελθόν θα βγούν πολλά στη φόρα. Ας μην το επιχειρήσουν. Είμαστε εδώ γιατί βλέπουμε ΠΑΝΩ απο όλα τον τόπο μας, την αιώνια 'Αρκαδιά' και ούτε να εξυπηρετήσουμε προσωπικά ή ιδιοτελή συμφέροντα όπως ορισμένοι διαδίδουν σκοπίμως. Οι πολιτικοί κρίνονται απο το λαό, οι εγκάθετοι απο την κοινωνία. Επομένως σχόλια που θα υπερβαίνουν τους κανόνες δεοντολογίας θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ αυτόματα.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩς ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ"ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ"ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ).ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ"ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ"?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΕς ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΑΝ BLOG!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΠΕ"ΟΧΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΙΛΑΤΕ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ?Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ!ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ υπαρχει πιο κατευθυνομενος ΑΠΟ ΕΣΑΣ!επιτελους καταλαβατε οτι εχετε εξαγριωσει τον κοσμο που σας διαβαζει!τις απειλες αυτες"θα βγουν πολλα στην φορα" ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται!
Ο χρήστης kyparissiotis είπε…
Οπως διαπιστώσατε αγαπητέ φίλε δεν διακατεχόμαστε απο σύνδρομο κομπλεξισμού να ακούσουμε την άποψή σας. Αλλα να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα;
1ον Οι κανόνες σε ιστοσελίδες αποτελούν δικαίωμα των διχειριστών τους στα πλαίσια του διαλόγου. Αν είναι να μην παραθέτουμε απόψεις και κρίσεις τότε δεν έχει νόημα. ΑΛλο ο διάλογος όμως και άλλο οι προσωπικές επικρίσεις.
2ον Η άποψη ότι θα βγουν στην φόρα δεν είναι απειλή, αλλά πολύ φιλική προειδοποίηση ότι άτομα που κάνουν διαρκώς αρνητική προσβολή πρώτα στους υπόλοιπους είναι μη αποδεκτά.
3ον Για αυτό ζητήσαμε έστω να υπογράφετε με ψευδώνυμο έστω με στοιχεια blogger και όχι ανώνυμα. Ο ανώνυμος δεν είναι πάντα καλόβουλος χρήστης ή πολίτης. Αρα ισχύουν κι εδώ οι Νόμοι περί Τύπου. Αν διαβάσετε τους κανόνες του Google θα καταλάβετε.
4ον Αν δεν σας αρέσουν ορισμένα πρόσωποα πολιτική ή μη είναι δικαιώμα σας. Εμείς απλώς καταγράφουμε τα τεκτενόμενα απο τους φορείς, υπηρεσίες, Δήμο όπως έχουμε εξαγγείλει εξαρχής και ιδίως συλλογικές προσπάθειες που μας εκφράζουν
5ον ΠΟΤΕ ο διαχιεριστής του blog δεν είπε ότι 'ο Δήμαρχος Τριφυλίας δεν πρέπει να είναι απο την Κυπαιρσσία'. Που το είδατε αυτό γραμμενο σε άρθρο μας; Προφανώς το έχετε παρεξηγήσει με δηλώσεις ή απόψεις πολιτικών ή άλλων προσώπων. Και απο ότι θυμόμαστε ειπώθηκε τότε και γράφτηκε στο Τύπο 'ότι πρέπει να είναι...' και όχι ότι 'θέλουμε να είναι...'. Προφανώς αυτό απέχει πολύ. Κι εμεις θέλουμε Κυπαρίσσιο Δήμαρχο πρώτα και πάνω απο όλα. Αλλά δυστυχώς δεν είμαστε πλέον Δήμος Κυπαρισσίας αλλά Τριφυλίας. Εκει τα δεδομενα αλλάζουν....
Με εκτίμηση και σεβασμό.
Ο χρήστης ελενιτσα είπε…
το"πρεπει να ειναι..." ειναι σημαντικοτερο απο το "θελουμε να ειναι..." καταρχην.γιατι πρεπει?κατα δευτερον το αρθρο σας πιο πολυ απειλητικο ακουγεται,παρα προειδοποιητικο.και υστερα καποιος μπορει να κανει αρνητικη π ρ ο σ β ο λ η ανωνυμα(οχι οτι ειναι ωραιο,αλλα δεν ειναι αντιδεοντολογικο),η αρνητικη π ρ ο β ο λ η ομως ειναι αλλο πραγμα.εσεις,σαν ιστοσελιδα,αφου θελετε κυπαρισσιο δημαρχο,γιατι δεν πρροβαλετε κι αυτη την υποψηφιοτητα?να γραψετε και σαν..."κυπαρισσιωτες"!
Ο χρήστης Κώστας Χατζηθωμάογλου είπε…
Το blog είναι πραγματικά το γραφείου τύπου του Δημάρχου και των εκάστοτε συμφερόντων . Δικό σας είναι κάντε το ότι νομίζετε. Αλλά αν πραγματικά νοιάζεστε για τον τόπο και σας πονά, θέλουμε να δούμε δράσεις συντονισμένες απο το blog που να μην έχουν πρώτο πλάνο τον Δήμαρχο επιτέλους ! όχι άλλη πολιτική φαμφαρολογία.