google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Beach Volley Κ23 στην Κυπαρισσία

Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Beach Volley Κ23 στην Κυπαρισσία

Με τη Συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε επίσημα το τριήμερο του τελικού Νέων Ανδρών – Γυναικών, που φιλοξενείται στην παραλία του Άη – Λαγούδη στην Κυπαρισσία. Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθησαν ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρονόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού-Νεολαίας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας (ΟΠΑΝΑΜ) κ. Τσιμόγιαννης, καθώς και η τοπική ομάδα των Ανδρινόπουλου / Κίζηλη.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες αθλητές τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε και φέτος μία πανελλήνια διοργάνωση beach volley, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας. Η ΕΟΠΕ μας εμπιστεύτηκε και φέτος με την ανάθεση των τελικών κάτω των 23 ετών. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα έχουν οικείες παραστάσεις, καθώς η Κυπαρισσία είναι από τους πιο γνωστούς σταθμούς του πρωταθλήματος Juniors. Ενώ βλέπουμε ότι σε άλλες περιοχές δημιουργούν τεχνητά γήπεδα beach volley, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε τις μόνιμες εγκαταστάσεις μας ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Η Κυπαρισσία λούζεται από το Ιόνιο και έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει διοργανώσεις ακόμη μεγαλύτερου βεληνεκούς. Το beach volley είναι καλοκαιρινό άθλημα, άθλημα της θάλασσας και της παραλίας, επομένως ταιριάζει ‘απόλυτα στην περιοχή μας.»
Ο Πρόεδρος ΟΠΑΝΑΜ κ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης στάθηκε στο γεγονός ότι η Κυπαρισσία αποτελεί ετήσιο σταθμό των διοργανώσεων beach volley, τονίζοντας: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε ένα τελικό στην Μεσσηνία. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη της και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη για τη συνεργασία μας. Δηλώνω υποστηρικτής του αθλήματος, και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας, μέσα από μια άρτια διοργάνωση beach volley. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, και είμαι βέβαιος ότι θα δούμε αγώνες υψηλού επιπέδου. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία σε όλους, τόσο φέτος όσο και στις διοργανώσεις τις οποίες θέλουμε και μπορούμε να αναλάβουμε στο μέλλον."
O εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ κ. Κάγγαρης χαρακτήρισε στρατηγικό εταίρο τον Δήμο Κυπαρισσίας για την προσπάθεια αυτή αναφερόμενος στο υψηλό επίπεδο των αγωνιζομένων καθώς και την εκτίμηση ότι το άθλημα χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος στην χώρα μας.
Η τοπική ομάδα των Ανδρινόπουλου / Κίζηλη, που μετέχει στη διοργάνωση δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να εκπροσωπήσουμε την περιοχή μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμο Κυπαρισσίας, και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για τις προσπάθειες που κάνουν, και εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Κυπαρισσίας στον τελικό
Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Lipton Ice Tea Juniors πέφτει για φέτος στην Κυπαρισσία, με τη διεξαγωγή των τελικών Νέων Ανδρών – Γυναικών(Κ23), το Σαββατοκύριακο 7-8/8. Στη διοργάνωση συμμετέχουν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, με αρκετούς από αυτούς μάλιστα να έχουν πρωταγωνιστήσει στα ταμπλό των masters για φέτος. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες είναι:
Entry List Κυρίως Ταμπλό Ανδρών:
1. Δημητριάδης Α. / Ζουπάνης Ν.
2. Λαμπρινός Μ. / Σακόγλου Χ.
3. Αριστόπουλος Α. / Παπαγγελόπουλος Ν.
4. Κοτζαμπάσης Κ. / Κοτζαμπάσης Μ.
5. Κισκήρας Α. / Στάϊκος Κ.
6. Σύρος Γ. / Λάϊος Κ.
7. Παναγιωταράς Σ. / Παναγιωταράς Φ.
8. Βολουδάκης Χ. / Ρουμελιωτάκης Γ.
9. Βαλσαμής Δ. / Κανάς Σ.
10. Παράσχος Δ. / Σχίζας Π.
11. Μυλωνάς Χ. / Παναγιωτόπουλος Δ.
12. Ανδρινόπουλος Α. / Κιζήλης Λ.
Entry List Κυρίως Ταμπλό Γυναικών:
1. Αγγελοπούλου Μ. / Κωνσταντίνου Μ.
2. Γκατζανά Β. / Χατζή Β.
3. Κολομητρούση Α. / Λουκανίκα Α.
4. Γαλιγάλη Ι. / Κουρέλλου Ε.
5. Καρατζοπούλου Β. / Κορακοβούνη Κ.
6. Θεολόγου Α. / Παυλοπούλου Α.
7. Μπουτίνα Ο. / Τερζόγλου Γ.
8. Λαμπροπούλου Λ. / Τζιούστα Ε.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη