google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην Οδό των αισθήσεων...ταξιδεύουμε μέσα απο Έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο

Στην Οδό των αισθήσεων...ταξιδεύουμε μέσα απο Έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο

ΜΕ μουσικές χρωματικές συνθέσεις πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής της Ζωγράφου Αννέτας Κτενά με θέμα «ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ» η οποία στεγάζεται ήδη στον 1ο όροφο του Λαογραφικού Μουσείου Κυπαρισσίας στην Άνω πόλη παρουσία προσωπικοτήτων της πόλης μας και πλήθος κόσμου.
Η πλούσια κατά τα άλλα Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή το τριήμερο 22, 23 και 24 Μαΐου 2010 ενώ τα εγκαίνια συνοδεύτηκανμουσικά από..... το Φωνητικό Σύνολο «Opus Animae».
Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν εκτός απο την δημιουργό, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Γκότσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και οχι μόνο.
Η Αννέτα Κτενά με οδηγό το όνειρο και τις αισθήσεις προσέγγισε πολυθεματικές ενότητες αποτυπώνοντας στο καμβά συνθέσεις που απηχούν την φύση, την ζωή, το μέλλον. Ιδιαίτερη αίσθηση αποτέλεσε η σύνθεση 'Ευλογημένος καρπός' που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές όταν παρουσιάστηκε σε γκαλερί της Αθήνας καθώς εξυμνεί τον ευλογημένο καρπό με την διαχρονική αξία της ελιάς, ενώ υπάρχουν συνθέσεις με φυσικά ζωντανά χρώματα απηχώντας την πολυχρωμία των αισθήσεων που αντιλαβάνεται ο άνθρωπος απο το περιβάλλον.
Αξίζει να την επισκεφθείτε!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη