google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενωτικό κλίμα απο την ορεινή Τριφυλία για το νέο Δήμο

Ενωτικό κλίμα απο την ορεινή Τριφυλία για το νέο Δήμο

ΤΙΣ απόψεις του εξέφρασαν για το μέλλον του νέου Δήμοι οι Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου για την προοπτική που καταγράφεται στην περιοχή μας με απόψεις που σίγουρα προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.
Γιάννης Φιλντίσης (Αυλώνας) «Συμφωνούμε με την πρόταση και μάλιστα είναι κοντά στην επιθυμητή που είχαμε κάνει για ένα Δήμο Τριφυλίας. Συμφωνούμε, καθώς θα είναι ένα δήμος δυνατός εύρωστος που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που δημιουργούνται».
Δημήτρης Δριμής (Αετού) «Σε ό,τι αφορά την ουσία της χωροταξίας γενικότερα για την αυτοδιοίκηση και ειδικότερα για το νομό μας θα κάνω γραπτή δήλωση πολύ σύντομα. Θέλω όμως να εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία ότι δεν λήφθηκε υπόψη η ιστορικότητα και η μαρτυρικότητα του Δήμου Αετού που ήταν και αίτημα του δικτύου μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας».
Αθανασία Παπαδοπούλου (Δωρίου) Η αναπληρώτρια δημάρχου Δωρίου Αθανασία Παπαδοπούλου σημείωσε: «Το Δώριο ανή-κει στην Τριφυλία τόσο σαν υπηρεσίες, αλλά και
όλος ο κόσμος έχει επαφές με την Κυπαρισσία. Η πρόταση και η απόφαση του Δημοτικού μας
Συμβουλίου την οποία έχουμε στείλει σε όλους και στο υπουργείο Εσωτερικών, ήταν να ήμασταν με την Κυπαρισσία. Η συγκεκριμένη πρόταση που ανακοινώθηκε μας βρίσκει αντίθετους και θα επιδιώξουμε την αλλαγή της».
Θεόδωρος Τσαλαμανδρής (Τριπύλας) «Είναι πολύ θετικό εφόσον είναι και οι Γαργαλιάνοι στον ίδιο δήμο, καλό θα ήταν βέβαια να ήταν και το Δώριο μαζί. Σαν Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία είναι πολύ θετικός, αφού αν ήταν μικρότερος δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη