google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tροποποιήσεις Θησέα και αποφάσεις για τον Βιολογικό στο Δ.Σ.

Tροποποιήσεις Θησέα και αποφάσεις για τον Βιολογικό στο Δ.Σ.

ME τροποποιήσεις Προυπολογισμών ασχολήθηκε στα θέματα ημερήσιας διάταξης πρόσφατα το Δ.Σ. Κυπαρισσίας όπου έχουμε και σημαντικές ειδήσεις για τα μεγάλα έργα της πόλης. Πιο αναλυτικά στο 1ο θέμα που αφορούσε την τροποοίηση Προυπολογισμού που πέρασε απο το Δ.Σ. με ομοφωνία δόθηκε ενημέρωση για τις τροποποιήσεις που αφορούν την διάνοιξη δρόμων στο Δ.Δ. Βρυσών και ζώνες πυρασφάλειας με εγγραφές των ανάλογων πιστώσεων.
Για το 2ο θέμα που αφορούσε την τροποποίηση του Προγράμματος Θησέας το Σώμα ενημερώθηκε απο το Δήμαρχο κ. Σαμπαζιώτη σχετικά με την αναγραφή λαθεμένης πίστωσης 2 εκ. ευρώ περίπου όπου οφείλεται να γραφτούν σωστά τα νούμερα που εμπεριέχονται στους κωδικούς. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι "το συνολικό πρόγραμμα του Θησέα ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώ με έμφαση τα διαμερίσματα του Δήμου και η διόρθωση των εγγράφων θα υλοποιηθεί άμεσα' ενώ ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ζήτησε αυξημένα κονδύλια για τα Δ.Δ. και τους δημοτικούς δρόμους στην πόλη που επιδέοχνται βελτιώσεων. Στο σημείο αυτό ο κ. Δήμαρχος απάντησε ότι θα πραγματοποιηθεί νέα μελέτη για τα Δ.Δ. και την πόλη μόλις άπεμπλακούν τα απαιτούμενα κονδύλια απο τον Θησέα". Η απόφαση ωστόσο ελήφθη ομόφωνα απο το Σώμα.
Στη συνεδρίαση έγινε ομόφωνα η παραλαβή μελέτη για Τοπογραφικά διαγράμματα σε αγροτικούς δρόμους του Τ.Δ. Ραχών του Δήμου ενώ το Δ.Σ. αποφάσισε να αναβάλλει τη συζήτηση για παραλαβή μελέτης της αγροτικής οδοποιίας του Τ.Δ. Μύρου, ενώ ομόφωνα ενέκρινε την παράταση της μελέτης που αφορά την Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Κυπαρισσίας. Επίσης ομόφωνα εγκρίθηκε ο Προυπολογισμός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, και η τροποποίηση του εσωτερικού οργανισμού υπηρεσίας του Δήμου που αφορά τις θέσεις υπαλλήλων αναλυτικά: 1 Δ.Ε. εργατών, 2 Δ.Ε. και 3 Π.Ε., ενω για την οργάνωση άρδευσης των διαμερισμάτων αποφασίστηκε να ισχύσει όπως και πέρσι να τηρηθεί η σχετική διαδικασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη