google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θεατρική παράσταση με σύγχρονα μηνύματα απο την Θ.Ο.Μ

Θεατρική παράσταση με σύγχρονα μηνύματα απο την Θ.Ο.Μ

Η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης, υπό την αιγίδα της Δ.Κ.Ε.Π.Α. του Δήμου Μεγαλόπολης, θα πραγματοποιήσει τη θεατρική παράσταση του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 και ώρα 9.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κυπαρισσίας «Αλέκος Παπαδόπουλος».
Η Θ.Ο.Μ. ανέβασε το έργο τον Ιανουάριο του 2010 στη Μεγαλόπολη και από τότε έχει δώσει πολλές παραστάσεις με απόλυτη επιτυχία σε διάφορες πόλεις της Περιφέρειας.
Το έργο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο, είναι ένα έργο κοινωνικής διαμαρτυρίας και ταυτόχρονα μια υπέροχη φάρσα. Έρχεται να ξορκίσει τα κακώς κείμενα, με νοικοκυρές που ψωνίζουν και δεν πληρώνουν στο σούπερ μάρκετ, με συζύγους νομοταγείς που το παίζουν επαναστάτες, με εγκυμοσύνες μαϊμού εξπρές, με καλούς αστυνομικούς και κακούς μπάτσους, με νεκροθάφτες και φέρετρα γεμάτα τρόφιμα και ένα σωρό άλλα θεατρικά ευρήματα, που η φαντασία του Ντάριο Φο έχει επινοήσει σ’ αυτό το θεατρικό έργο.
Μια κωμωδία από τις πιο καλές του σύγχρονου ευρωπαϊκού θεάτρου, που πρωτοπαίχτηκε από τον ίδιο και τη σύντροφό του στο Μιλάνο το 1974.
Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης)
Αντωνία : Πόπη Δημόπουλου
Μαργαρίτα : Γιούλα Ανδρέου – Κλουκίνα
Γιάννης : Παρασκευάς Καραθανάσης
Αστυνόμος Α’ : Γιάννης Θεοδοσόπουλος
Αστυνόμος Β’ : Νίκος Μάντης
Ηλίας : Γιώργος Παπούλιας
Νεκροθάφτης : Χρήστος Κασσελούρης
Πατέρας του Γιάννη : Χρήστος Κασσελούρης
Σκηνοθεσία – Κοστούμια : Παναγιώτης Σπηλιόπουλος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη