google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτοκινητόδρομος στο Καλό Νερό – Κυπαρισσία

Αυτοκινητόδρομος στο Καλό Νερό – Κυπαρισσία

Το τμήμα του δρόμου Πάτρα – Τσακώνα που περνάει από τον Καϊάφα θα μείνει ως έχει με ορισμένες βελτιώσεις και ως αντιστάθμισμα θα κατασκευαστεί σύγχρονος αυτοκινητόδρομος από το Καλό Νερό μέχρι την Κυπαρισσία. Αυτό ανακοίνωσε πρόσφατα ο βουλευτής Γιάν. Λαμπρόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υποδομών Δημ. Ρέππα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για όλα τα έργα που αφορούν στη Μεσσηνία και ο κ. Λαμπρόπουλος εκφράζοντας ευχαριστίες για την «πολύ χρήσιμη» όπως την χαρακτηρίζει συνάντηση, με ανακοίνωση κάνει γνωστά τα εξής:
«1. Όλα τα έργα που είχαν προγραμματισθεί, μελετηθεί, δημοπρατηθεί και ξεκινήσει οι εργασίες, από την προηγούμενη κυβέρνηση συνεχίζονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, έτσι ώστε να παραδίδονται σταδιακά και νωρίτερα των συμβατικών ημερομηνιών. Ήτοι μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Αθήναιο – Λεύκτρο, στις αρχές Αυγούστου τρέχοντος έτους θα δοθούν και τα τμήματα από Τρίπολη μέχρι Αθήναιο, από το Λεύκτρο μέχρι τα Παραδείσια, καθώς και οι σήραγγες και όποιες άλλες παρεμβάσεις γίνονται στο τμήμα από Κόρινθο μέχρι Τρίπολη. Επίσης στο τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα συνεχίζονται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα οι εργασίες με πιθανό χρόνο παράδοσης το Α’ εξάμηνο του 2011.
2. Ο Δυτικός Άξονας, Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα θα εκτελεστεί χωρίς κανένα πρόβλημα και η απόφαση του υπουργείου είναι το τμήμα της Λίμνης Καϊάφα να μείνει ως έχει με κάποιες βελτιώσεις και ως αντιστάθμισμα θα κατασκευασθεί σύγχρονος αυτοκινητόδρομος από το Καλό Νερό μέχρι την Κυπαρισσία».

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη