google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ομαλή η ψηφοφορία για νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Ομαλή η ψηφοφορία για νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

ΜΕ μια ανοιχτή διαδικασία ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, αλλά και νεο αέρα ανανέωσης στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά που φέρνει πιο κοντά τους νέους με την Πολιτική διαδικασία.
38,398 έχουν ψηφίσει μέχρι τις 18.30, έχουμε πληροφορίες για ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας σε ολόκληρη την Μεσσηνία, ενώ κάλπες στήθηκαν απο το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Κυπαρισσίας όπου υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση νέων ακόμα και εγγραφών της τεελυταίας στιγμής.
Το παρών έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Φωτεινός, τα μέλη της οργάνωσης ενώ η Εφορευτική επιτροπή διασφάλισε την διαδικασία ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας. Τα μέλη της οργάνωσης έδειξαν εμπιστοσύνη στους θεσμούς που εισάγονται και τηρούνται απο την Ν.Δ. δηλώνοντας τον αέρα ανανέωσης που διακατέχει τον πολιτικό φορέα. Αξίζει να τονιστεί ότι η προεργασία είχε διεξαχθει 2 ημέρες νωρίτερα, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα και εκπρόσωποι του πολιτικού φορέα όπως η Πολιτευτής κα Βασιλική Πλέτσα, ενώ περισσότερα απο 50 άτομα είχαν ψηφίσει μέχρι αργά το μεσημέρι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη