google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ικανοποίηση Φίλου για το παράρτημα ΝΕΛΕ

Ικανοποίηση Φίλου για το παράρτημα ΝΕΛΕ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (ΝΕΛΕ) Δημήτρης Φίλος -κατά την επίσκεψή του στα παραρτήματα της Τριφυλίας το απόγευμα της Τρίτης- για τη συμμετοχή του κόσμου στα διάφορα προγράμματα αλλά και για το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει ώστε να ξεκινήσουν κι άλλα.
Από την Κυπαρισσία ο κ. Φίλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αν υπήρχε κι άλλος χώρος, θα κάναμε κι άλλα προγράμματα - αφού το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Και σε αυτό τον πολύ καλό χώρο που έχουμε εδώ, “στριμώχνοντας” λίγο τα πράγματα ανοίγει ένα καινούργιο πρόγραμμα που λέγεται “Επιχειρηματικότητα” και το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν γυναίκες και άντρες, όσοι σκέφτονται να αναπτύξουν μια επιχείρηση ή ακόμη κι αν έχουν επάγγελμα.
Επίσης το ίδιο πρόγραμμα ξεκίνησε και στο Δώριο το οποίο επισκεφθήκαμε, όπου ήδη συμμετέχουν 30 γυναίκες. Στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση στα επαγγέλματα που έχουν σχέση με την τουριστική ανάπτυξη και πορεία της περιοχής της Δυτικής Μεσσηνίας, με δεδομένη την ΠΟΤΑ και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ψάχνουν να βρουν τα κατάλληλα πρόσωπα για να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις αυτές. Αν λοιπόν μπορέσουμε και επιμορφώσουμε τον κόσμο σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον τουριστικό χώρο, θα είναι ό,τι πιο ιδανικό
".

Απο την 'Ελευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη