google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κυριακή στο...Σιδηρόκαστρο και με άρωμα Κυπαρισσίας

Κυριακή στο...Σιδηρόκαστρο και με άρωμα Κυπαρισσίας

ΚΥΡΙΑΚΗ...στο χωριό λέγεται η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 που πρόσφατα το συνεργείο της φιλοξενήθηκε και ανέδειξε τις ομορφιές του όμορου Δήμου Αυλώνος και προβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε αποκομίζοντας θετικά σχόλια για την ανάδειξη των παραδοσιακών και ιστορικών στιγμών του τόπου μας απο το Σιδηρόκαστρο και όχι μόνο.
Η παρουσία των αυτοδιοικητικών παραγόντων ήταν έντονη όπου εκτός απο το Δήμαρχο Αυλώνος ως οικοδεσπότη κ. Γιάννη Φιλντίση, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης- όπως και απεικονίζεται στην σχετική φωτό- αλλά και η σημαντική παρουσία τόσο του ΜΕΣΚ όσο και Συλλόγων της περιοχής μας που ανέδιεξαν το άρωμα και την ταυτότητα της ορεινής περιοχής μέσα απο μια γευσιγνωσία που κράτησε αρκετές ώρες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει η διαβεβαίωση απο τους αρμόδιους της εκπομπής ότι θα φιλοξενηθούν σύντομα και στην Κυπαρισσία.
Είναι σημαντικό που το Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι απο την Μακεδονία προβάλλει ομορφιές όλης της χώρας και διαχέει με τον τρόπο αυτό τον πολιτισμικό τρόπο ζωής αλλά περισσότερο την ελληνική περιφέρεια καθώς η εικόνα της αγγίζει ακόμα και τους απόδημους συμπατριώτες μας. Αυτό δείχνει ότι η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα έχει αγκαλιάσει την φιλοξενία της Νότιας Ελλάδας κάνοντας μας περήφανους.
Φωτό απο το kyparissia-press

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη