google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών απο τον Δήμο!

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών απο τον Δήμο!

ΣΤΗΝ ευαισθησία των δημοτών για την Ανακύκλωση στοχεύει και φέτος ο Δήμος Κυπαρισσίας καθώς οι δράσεις του εκτός από την ανακύκλωση με τους μπλέ κάδους σε κεντρικά σημεία της πόλης έχει επεκταθεί και στις λεγόμενες λευκές ηλεκτρικές συσκευές.
Ερωτηθείς για το θέμα ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε ότι 'ο Δήμος σε συνεργασία εδώ και καιρό με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης φιλοξενεί στο χώρο των πρώην Σφαγείων όπου φυλάσσονται τα μηχανήματα και τα οχήματα του Δήμου ειδικό Κοντέινερ στο οποίο γίνεται συγκέντρωση όλων των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών λευκών συσκευών για Ανακύκλωση' για να προσθέσει ότι 'πρόθεση του Δήμου είναι να προωθήσει και φέτος εντατικά την έννοια της Ανακύκλωσης και την προοπτική να μην πετάγονται παλιές ή άχρηστες συσκευές σε ρέματα και ποτάμια όπως είναι ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όπως οθόνες υπολογιστών και εξαρτήματά τους, μπαταρίες και γενικά όλες οι ηλεκτρικές συσκευές'.
Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς καθώς το πρώτο κοντέινερ έχει γεμίσει και θα σταλεί για ανακύκλωση και μάλιστα θα προωθηθεί σε ειδική εκδήλωση η συγκέντρωση ανακυκλώσιμων υλικών προερχόμενα από τις παραπάνω συσκευές που αναμένεται να στηριχθεί από τους τοπικούς φορείς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη