google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κοσμοπλημμύρα στο χορό του Ναυταθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας

Κοσμοπλημμύρα στο χορό του Ναυταθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας

ΤΟΝ ετήσιο Αποκριάτικο χορό του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Ναυταθλητικός όμιλος Κυπαρισσίας μαζί με τον Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου σε κέντρο της Τερψιθέας με την μαζική συμμετοχή εκατοντάδων φίλων του Συλλόγου που απόλαυσαν μια καταπληκτική βραδιά με ζωντανή μουσική και αρκετό κέφι.
Εκτός απο το χορευτικό του Μ.Ε.Σ.Κ. που ήταν παρών με 6 παιδιά που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να προσφέρουν παραδοσιακούς χορούς στο κοινό, το παρών έδωσαν οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης, Δωρίου κ. Τάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γρηγόρης Γκότσης και Παν. Φωτεινόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου, ο Πρόεδρος του ΝΟΚΥ κ. Γιώργος Γκότσης, ενώ αργότερα προσήλθαν και οι βουλευτές κα Νάντια Γιαννακοπούλου κος Δημήτρης Κουσελάς και ο πρώην βουλευτής κος Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Εμφανώς ικανοποιημένος απο την προσέλευση του κόσμου ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης προέβη σε αναφορά για τις δραστηριότητες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου που ως Νομικό πρόσωπο διαθέτει δικό του Δ.Σ. εστιάζοντας στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και κολύμβησης απο τον Οργανισμό αλλά και την υπόσχεση ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του δραστήριου Συλλόγου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ήδη υπάρχουν προσκλήσεις απο ομάδες Κολύμβησης του εξωτερικού όπως απο Γερμανία και αλλού για προπονήσεις και αθλητικές διοργανώσεις.
Ο Πρόεδρος του ΝΟΚΥ κ. Γιώργος Γκότσης στάθηκε στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης τα έσοδα της οποίας δεν θα οδεύσουν στο Σύλλογο αλλά προορίζονται για την αγορά Ισοθερμικής κουβέρτας για τις ανάγκες της πισίνας ενώ ευχαρίστησε όσους έχουν την υπομονή να βρίσκονται κοντά στο έργο του Ναυταθλητικού Ομιλου ο οποίος έχει Πανελλήνιες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ανανεώνονται και συντηρούνται ενώ πρόθεση του Δήμου είναι να προσληφθεί σύντομα ένας Γυμναστής για τις ανάγκες των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που υλοποιούνται απο την φετινή χρονιά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη