google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για τον ΟΣΕ

Απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για τον ΟΣΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΕ αλλά χωρίς να δίνει ουσιαστικές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των πολιτών, εμπόρων, του Δήμου και των φορέων της Κυπαρισσίας ο αρμόδιος υφυπουργός για την απαράδεκτη κατάσταση στον ΟΣΕ μετά και την αναφορά στη Βουλή απο ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, μετά από αντιδράσεις των κατοίκων της Κυπαρισσίας και δημοσιεύματα του τύπου στις 05/01/10, όπου έθιξε την κατάσταση στον εγκαταλελειμένο σταθμό του ΟΣΕ Κυπαρισσίας.
Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρος Βούγιας, υποστήριξε μάλιστα ότι "το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας έχει επιχειρήσει τουλάχιστον 4 φορές, κατά το παρελθόν, να απομακρύνει τους εγκατεστημένους άεργους και Ρομά απο τα βαγόνια με περιορισμό τους." Στη συνέχεια, σημείωσε ότι από τα μέσα Οκτωβρίου ο χώρος επανακαταλήφθηκε από 150-200 ΡΟΜΑ. '
Η απάντηση αναφέρειεπίσης ότι "στις 19/11/09 είχε προγραμματισθεί από τον ΟΣΕ η απομάκρυνση των βαγονιών που, όπως αναφέρεται, για άγνωστους λόγους ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ καμία ενέργεια δεν έχει εκδηλωθεί ξανά από τότε." Σε ότι αφορά τους ελέγχους συμπληρώνει ότι στα πλαίσια των εποχούμενων περιπολιών του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, στο χώρο αυτό έχουν συλληφθεί δύο άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες που είχαν κλαπεί από την πόλη της Κυπαρισσίας κ.α." Ο κ. Βούγιας, ακόμη, υποστήριξε στην απάντησή του την κ. Γιαννακοπούλου, ότι ουδέποτε διαπιστώθηκε πιθανή λειτουργία οίκου ανοχής στο σημείο. Καταληκτικά, ο Υφυπουργός Προστασία του Πολίτη, επισήμανε, ότι έχουν δοθεί στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής πρόσθετες εντολές και οδηγίες για περαιτέρω δραστηριοποίηση του προσωπικού και την λήψη των αναγκαίων πρόσθετων μέτρων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη