google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποσυμφορήθηκε η αίθουσα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της πόλης μας

Αποσυμφορήθηκε η αίθουσα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της πόλης μας

ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας εδώ και αρκετούς μήνες με την αρωγή της Δημοτικής αρχής και μετά από σχετική ενημέρωση του οικείου Δ.Σ. κατά την τελευταία συνεδρίασή του.
Πιο συγκεκριμένα η αίθουσα που στεγαζόταν το Κλιμάκιο εξαιτίας του αριθμού των υπηρετούντων είχε γεμίσει ασφυκτικά. Για να εξυπηρετείται το κλιμάκιο τόσο σε βάρδιες όσο και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα κρίθηκε απαραίτητος ο επιπλέον χώρος. Η δύναμη της υπηρεσίας ανέρχεται σε 25 άτομα περίπου. Ο Δήμος Κυπαρισσίας μετά από απόφασή του ελευθέρωσε τον χώρο όπου στεγαζόταν το εργατικό προσωπικό και τον απέδωσε στο κλιμάκιο, ενώ το Γραφείου προσωπικού μεταφέρεται σε άλλο χώρο δίπλα στην ΔΕΥΑΚΥ.
Όπως τόνισε ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου της πόλης 'θεωρούμε αυτονόητο να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη για την βοήθεια που παρέχει στην υπηρεσία μετά από το αίτημά μας για την διευκόλυνση των υπηρετούντων στην υπηρεσία η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο και βρίσκεται κοντά στον πολίτη' για να προσθέσει ότι 'πλέον υπάρχει χώρος για τα γραφεία, αλλά και το προσωπικό της Υπηρεσίας και θεωρούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Δήμο για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας μας'. Να σημειώσουμε ότι μελλοντικά ενδέχεται το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο να μεταφερθεί σε άλλο μεγαλύτερο χώρο μόλις δημιουργηθεί το Διοικητήριο με σύμπραξη ΣΔΙΤ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη