google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνεδρίαση του Δ.Σ. για μερική απασχόληση και υγιενή στα σχολεία...

Συνεδρίαση του Δ.Σ. για μερική απασχόληση και υγιενή στα σχολεία...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ την Τετάρτη στις 6 το βράδυ το Δ.Σ. Κυπαρισσίας στην τακτική του συνεδρίαση όπου αναμένεται να συζητηθούν ενδιαφέροντα θέματα. Το πρώτο στην ημερήσια διάταξη είναι ο καθορισμός θέσεων μερικής απασχόλησης για τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου καθώς μετά την άνοιξη οι προτεραιότητες είναι αρκετές.
Στο 2ο θέμα υπάρχει η έγκριση των όρων και σκοπιμότητας της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο 'Αντιμετώπισης των προβλημάτων ασφάλειας και υγιεινής σε σχολεία του Δήμου Κυπαρισσίας' και αφορά περισσότερο την προετοιμασία ενόψει της νέας γρίππης αφού εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει και στην περιοχή μας. Το 3ο θέμα αφορά την αποδοχή και κατανομή επιχορήγησης για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας ποσού ύψους 25.162 ευρώ. Ακολουθεί η έγκριση προγράμματος δράσης ετών 2010-2011 για τον Δήμο και ο καθορισμός θέσεων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου και υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου για το τρέχον έτος.

Επίσης θα συζητηθούν η έγκριση για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού που αφορά την υλοποίηση του προγράμματος για το Διαδημοτικό Πληροφοριακό σύστημα, ενώ τα υπόλοιπα θέματα συμπληρώνουν αιτήσεις δημοτών για διάφορα ζητήματα. Εκτός ημερήσιας διάταξης θα τεθούν ερωτήματα απο του δημοτικούς συμβούλους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη