google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημέρες Οδικής Ασφάλειας στην Κυπαρισσία

Ημέρες Οδικής Ασφάλειας στην Κυπαρισσία

ΜΙΑ εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική ασφάλεια πραγματοποιείται το Σάββατο με την ενεργή παρουσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας με στόχο την προσπάθεια κοινωνικής επαφής της Τροχαιας με το κοινό και ιδίως των νέων ανθρώπων με την συμμετοχή τους στην προστασία τους απο τα τροχαία ατυχήματα που αποτελούν υπ αριθμον 1 κίνδυνο στους δρόμους της χώρας.
Η πλούσια σε υλικό και θεματικές ενότητες Έκθεση Τροχαίας θα παραμείνει ανοικτή ως τις 20 Οκτωβρίου με φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό και πλαισιώθηκε απο ομιλίες και δράσεις στα πλαίσια της συμμετοχής της Τροχαίας Κυπαρισσίας για σωστή κυκλοφοριακή αγωγή
Η ενακρκτήρια εκδήλωση έγινε το Σάββατο στις 6.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων Αλέκος Παπαδόπουλος παρουσία των τοπικών φορέων ενώ την Δευτέρα και την Τρίτη την έκθεση θα επισκεφθούν τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής μας με τους μαθητές οι οποίοι θα λάβουν και ενημερωτικά φυλλάδια για την οδική ασφάλεια.
Εξω απο το χώρο της αίθουσας Πολλαπλών εκδηλώσεων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν στηθεί ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέττα μετά απο τροχαίο ατύχημα ενώ στο χώρο της αίθουσας υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια, έκθεση οδικής ασφάλειας ενώ ακολούθησε βίντεο με ομιλίες απο εκπρόσωπο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας για τους τραυματισμούς απο τροχαία ατυχήματα και σπότ για την οδική ασφάλεια.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσέγγιση Τροχαίας και πολιτών με έμφαση στο γεγονός ότι 'αποτελεί ένα μεγάλο βήμα ιδίως απο τον φόρο αίματος με νέους ανθρώπους που έχει χάσει η πόλη μας και επομένως οι δράσεις αυτές μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε αρκετά πράγματα και πάνω απο όλα την αξία της ζωής μας'.
Στις ομιλίες τους τόσο ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γιάννης Ηλιόπουλος και ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης κ. Βλάχος εστίασαν στην προσέγγιση της Τροχαίας για την ασφάλεια του πολίτη αλλά και το κοινωνικό ρόλο της ΕΛ.ΑΣ με την προοπτική να εφαρμόζουμε τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. αλλά και τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθούμε για την προσωπική μας σωματική ακεραιότητα. Επισήμαναν ότι 'οι άνθρωποι της Τροχαίας δεν είναι αντίπαλοι αλλά συνοδηγοί για την σωστή οδική ασφάλεια και στόχος τους είναι να προσφέρουν κοινωνικό έργο στο κρύο, την βροχή και κάτω απο αντίξονες συνθήκες. Παρών ήταν ο Αντινομάρχης κ. Καφαντάρης τέλος οι Δήμαρχοι Αυλώνος κ. Φιλντίσης, ο Πρόεδρος της Τριπύλας κ. Τσαλαμανδρής και φορείς της περιοχής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη