google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε νέους χώρους οι Οικονομικές και Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου

Σε νέους χώρους οι Οικονομικές και Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου

ΣΕ νέους εργασιακούς χώρους μεταφέρθηκαν αυτό το διήμερο τόσο η Τεχνική υπηρεσία όσο και οι Οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Κυπαρισσίας προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κεντρικό τμήμα του Δημοτικού Μεγάρου με σκοπό να λειτουργήσει θετικά για την εξυπηρέτηση του δημότη.
Αρχικά να τονιστεί ότι οι εν λόγω υπηρεσίες μεταφέρθηκαν στην αίθουσα συνεδρίασης που χρησιμοποιούσε παλιότερα το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο και όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών θεμάτων κ. Γρηγόρης Γκότσης 'με την αλλαγή αυτή σκοπεύουμε τόσο στην εύρυθμη λειτουργία των νευραλγικών υπηρεσιών του Δήμου αλλά περισσότερο στην επαρκή εξυπηρέτηση των δημοτών οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στις εν λόγω υπηρεσίες που διεκπεραιώνουν μεγάλο όγκο αιτημάτων'. Να σημειώσουμε ότι η Οικονομική υπηρεσία φέρει την ευθύνη μεταξύ άλλων για το Τέλος Ακίνητης περιουσίας, Δηλώσεις ΔΕΗ, άδειες λειτουργίας καταστημάτων και άλλες αρμοδιότητες Παράλληλα οι χώροι που απελευθερώθηκαν θα αξιοποιηθούν κατάλληλα με σκοπό την αξιοποίηση του δυναμικού στο Δήμο αλλά και την υλοποίηση αιτημάτων των πολιτών. Αν μη τι άλλο καλορίζικοι οι νέοι χώροι και ευχόμαστε κάποια στιγμή οι Τεχνικές υπηρεσίες να αναβαθμιστούν μελλοντικά σε Διεύθυνση ώστε να αξιοποιούν τον όγκο έργων που θα κληθεί να αναλάβει ο Δήμος με τον Καποδίστρια 2.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη