Εργοτάξιο ο Βιολογικός καθαρισμός με τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι εργασίες βάση του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί απο τη σύμβαση του έργου. Οι οικοδομικές εργασίες βρίσκονται προς το τέλος μια και ολοκληρώνονται οι δεξαμενές και τα κτίρια του Βιολογικού καθαρισμού που όπως σας έχουμε υποσχεθεί θα δημοσιεύουμε φρέσκο φωτογραφικό υλικό, παρακολουθώντας απο κοντά την εξέλιξη του μεγάλου για την περιοχή έργου.
Πιο αναλυτικά η εργασίες των συνεργείων είναι καθημερινές και εντατικές χωρίς παρεκλίσεις όσον αφορά την τεχνική αρτιότητα των κατασκευών αλλά και τις υποδομές των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Μάλιστα αυτή την εποχή ετοιμάζονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις του κτιρίου διοίκησης και των γραφείων καθώς αδειοδοτήθηκαν οι κτιριακές υποδομές με αποτέλεσμα τα συνεργεία να εργάζονται στο φούλ όπως αποκαλύπτει και η σχετική φωτό. Εξάλλου ο Τεχνικός σύμβουλος που έχει προσληφθεί παρακολουθεί απο κοντά την πορεία των όσων προβλέπονται στην μελέτη όπως η στεγανοποίηση των δεξαμενών, η αρτιότητα των αγωγών σύνδεσης και οι εγκαταστάσεις απο κάθε άποψη.
Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και ροή κονδυλίων και αναμένεται σύμφωνα με την Δημοτική αρχή να ολοκληρωθεί στις αρχές του νέου έτους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια