google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε εγρήγορση ο Δήμος για τον καθαρισμό φρεατιών και αγωγών

Σε εγρήγορση ο Δήμος για τον καθαρισμό φρεατιών και αγωγών

ΔΟΥΛΕΙΑ έπιασαν αμέσως οι Τεχνικές υπηρεσίες και η ΔΕΥΑΚΥ του Δήμου Κυπαρισσίας μετά την πρόσφατη νεροποντή που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας χθές προκαλώντας προβλήματα σε καλλιέργειες αλλά και στο δημοτικό οδικό δίκτυο λόγω του μεγάλου όγκου βρόχινου νερού. Υπολογίζεται ότι σε χιλιοστά η πτώση βρόχινου νερού ήταν η μεγαλύτερη που σημειώθηκε σε μια ημέρα κατά τον μήνα Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα τα συνεργεία καθαρισμού προέβησαν σε εξωτερική συντήρηση των φρεατίων εδώ και ημέρες ώστε τα προβλήματα να ελαχιστοποιηθούν και να μην πλημμυρίσουν οι δρόμοι από τον όγκο βροχόπτωσης που δέχεται η περιοχή μας κατά την διάρκεια του χειμώνα. Μάλιστα σε ερώτησή μας στο Δήμαρχο της πόλης κ. Σαμπαζιώτη σχετικά με το πρόβλημα που υφίσταται στην περιοχή εισόδου της πόλης κοντά στον ΟΣΕ εξήγησε ότι 'για το συγκεκριμένο δύσκολο τμήμα απαιτείται ειδική παρέμβαση καθώς η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ετοίμασε μελέτη για την διευθέτηση μέχρι τις σιδηροδρομικές γραμμές του υπόγειου δικτύου το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 40.000 ευρώ και αναμένεται μόνο η δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου.
Τέλος διευθετήθηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον αγωγό λυμάτων στη περιοχή των Εργατικών κατοικιών και ο Δήμος προέβη με τα συνεργεία του σε γενικό καθαρισμό όλου του δικτύου ώστε να μην εμφανιστεί ξανά, καθώς και αυτή η περιοχή αποτελεί τμήμα του πολεοδομικού ιστού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη