google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέος Πρόεδρος στην Δ.Ε.Υ.ΑΚΥ ο Τάκης Γυφτάκης

Νέος Πρόεδρος στην Δ.Ε.Υ.ΑΚΥ ο Τάκης Γυφτάκης

ΜΕ ομοφωνία σε ότι αφορά την εκλογή των νέων μελών που θα αποτελούν το Δ.Σ. της Δ.Ε.ΥΑ.ΚΥ. κύλησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. Κυπαρισσίας όπου το Σώμα αρχικά προέβη στο θέμα της αποδοχής των παραιτήσεων των κ. Χρονόπουλου και Καρούμπαλη. Οι αποχωρούντες εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν ενεργοί συμπαραστάτες του έργου της επιχείρησης και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το ότι τους είχε προτείνει στη θέση αυτή. Οι παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές κατα πλειοψηφία με λευκούς ψήφους από την αντιπολίτευση Λευκό ψήφισαν οι κ. Πετρόπουλος, Γκότσης Γ., Αδαμοπούλου, καθώς και ο κ. Σωτήρης Μπακούρος.
Στην επιστολή του που διαβάστηκε στο Σώμα ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος κ. Σταθόπουλος εστίασε κυρίως στην άψογη συνεργασία και τον εποικοδομητικό διάλογο που υλοποιήθηκε την διετία που πέρασε εσωκλείοντας ένα μίνι απολογισμό πεπραγμένων για την διετία 2007- 2008 υπογραμμίζοντας η εσωτερική διαχείριση της ΔΕΥΑΚΥ αποτελεί κορυφαία διεργασία για την επιχείρηση. Ο κ. Σταθόπουλος πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι 'όλοι θα πρέπει να δείξουν την αξία τους απο οποιαδήποτε έμμισθη ή άμισθη θέση' κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για την προσφορά του στην υπηρεσία του κ. Καρούμπαλη συμπεραίνοντας ότι ΔΕΥΑΚΥ δημιουργήθηκε απο το Δήμο σωστά και έχει την απαιτούμενη ευελιξία να οργανώσει ένα πλάνο 4ετίας αφήνοντας μια παρακαταθήκη Η επιχείριση απαιτεί σκληρή δουλειά και χρειάζεται πλάνο με τεχνικό, διοικητικό και οικονομικό σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια'.
Ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης αναφέρθηκε στις επιλογές της Δημοτικής Αρχής που είναι σύμφωνα με το πνεύμα που την διακατέχει τονίζοντας ότι 'η διαδικασία να περάσουν από θέσεις ευθύνης είναι βαθιά δημοκρατική για να δοθεί η δυνατότητα στον καθένα να προσφέρει αυτό που μπορεί στα κοινά' . Τέλος, προτάθηκε ο κ. Παναγ. Γυφτάκης για αντικατάσταση του κ. Καν. Καρούμπαλη και ο Πάνος Τσίγγανος για την θέση του κ. Χρονόπουλου, θέση που ψηφίστηκε ομόφωνα. Τέλος για την θέση του Προέδρου προτάθηκε ο κ. Γυφτάκης και Αντιπρόεδρος ο κ. Σταθόπουλος που ψηφίστηκαν ομόφωνα από το Σώμα. Καλή θητεία και καλορίζικοι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη