google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υπεγραφη η σύμβαση με το Τεχνικό Σύμβουλο για τον Βιολογικό καθαρισμό

Υπεγραφη η σύμβαση με το Τεχνικό Σύμβουλο για τον Βιολογικό καθαρισμό


ΥΠΕΓΡΑΦΗ σήμερα η σχετική σύμβαση του Δήμου Κυπαρισσίας με τον Τεχνικό σύμβουλο που θα παρακολουθεί το έργο του Βιολογικού καθαρισμού της πόλης. Πρόκειται όπως ανακοινώθηκε για την εταιρεία Αφοι Φράγκου που υπέγραψαν το Συμφωνητικό στα πλάισια εξέλιξης των εργασιών παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη.

Αξίζει να τονισθεί ότι μετά την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη στο εργοτάξιο του έργου που εδώ και καιρό έχει εκκινήσει τις εργασίες για την κτιριακή υποδομή των εγκαταστάσεων και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις Ο τεχνικός σύμβουλος επισκεπτόμενος το εργοτάξιο, ενημερώθηκε διεξοδικά για την πορεία εκτέλεσης του έργου αλλά και την πορεία που θα ακολουθήσει. Οι εργασίες εκτελούνται βάση του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί από την σύμβαση ώστε το έργο να ολοκληρωθεί. Οι οικοδομικές εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, θα ξεκινήσει οι προμήθεια του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, η κατασκευή του αντλιοστασίου και των δικτύων προσαγωγής και απαγωγής των λυμάτων κατά μήκος του δρόμου, έτσι ώστε το έργο να παραδοθεί σε λειτουργία στις αρχές του χρόνου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη