google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συσκέψεις για κατακσκευή νέου Λυκείου και Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Γυμνάσιο της πόλης μας

Συσκέψεις για κατακσκευή νέου Λυκείου και Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Γυμνάσιο της πόλης μας

ΣΕ θετικό κλίμα κινήθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Νομαρχία Μεσσηνίας μεταξύ του Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δράκου, του Αντινομάρχη κ. Αναστασόπουλου, του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, εκπρόσωπους των Δήμου Γαργαλιάνων και του Δημάρχου Κορώνης, του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Στέφανου Αγιάσογλου για θέματα που απασχολούν τη σχολική στέγη και την επέκταση λόγω των διαρκώς αυξανόμενων εκπαιδευτικών αναγκών του Νομού μας.
Σε ότι αφορά τα αιτήματα που καταγράφονται απο την πλευρά του Δήμου Κυπαρισσίας τονίστηκε ότι προέχει η κατασκευή νέου Λυκείου, συνολικού ύψους 4 εκ.Ευρώ, εφόσον προηγουμένως αγοραστεί το οικόπεδο που έχει εγκριθεί για τον παραπάνω σκοπό και εντοπίζεται νότια της Πολεοδομικής ενότητας 2, πίσω απο το υπάρχον κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου Κυπαρισσίας. Παράλληλα ενημερώθηκαν άπαντες για τη πορεία της νέας αίθουσας Κλειστού Γυμναστηρίου και Πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου που θα περιλαμβάνει Βιβλιοθήκη,, αίθουσα Φυσικής και Χημείας με υπόγειο Πάρκινγκ καθώς ολοκληρώνεται σύντομα η μελέτη απο τον Ο.Σ.Κ. και το ποσό των 2,5 εκ. Ευρώ για την υλοποίηση του έργου θα ανατεθεί στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας.
Τέλος να σημειώσουμε ότι τη Κυριακή το πρωί στις 12 θα διενεργηθεί συνάντηση Δράκου- Σαμπαζιώτη για το οικόπεδο Αλεξόπουλου στην περιοχή του Μεμί το οποίο σχεδιάζεται να λειτουργήσει μελλοντικά ως Θεματικό Πάρκο για την ελιά και την αμπελουργία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη