google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κοντά στις Άπορες Οικογένειες ο Κοινωνικός Φορέας του Δήμου μας

Κοντά στις Άπορες Οικογένειες ο Κοινωνικός Φορέας του Δήμου μας

ΚΟΝΤΑ στους δημότες βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Δήμος Κυπαρισσίας, πέρα απο τον στολισμό της πόλης και το εορταστικό κλίμα αλλά και την καθαριότητα καθώς τα συνεργεία εργάστηκαν σχεδόν καθημερινά για την αισθητική εικόνα της πόλης, μέσα απο τον δραστήριο Κοινωνικό Φορέα του που στο παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής.
Ειδικότερα η Πρόεδρος του Φορέα και Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννα Κωνσταντέλου μοίρασε εκ μέρους του Δήμου τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και κρεάς σε 35 Άπορες οικογένειες της πόλης ως μια χειρονομία αγάπης, ώστε να τους αποδείξει ότι ο Δήμος θα είναι κοντά τους όχι μόνο τις εορταστικές ημέρες αλλά και όποτε χρειαστούν. Εξάλλου και το Δ.Σ. ομόφωνα έχει αποφασίσει μειώσεις τελών σε πολύτεκνες οικογένειες και ικανοποιεί ανεπιφύλακτα αιτήματα οικογενειών που πλήττονται απο την οικονομική κρίση αλλά και την απουσία βοηθημάτων.
Αξίζει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι υπάρχει και λειτουργεί Ομάδα Υποστήριξης απο τον Κοινωνικό φορέα που επισκέπτεται και βοηθά όσους έχουν ανάγκη και ιδίως τους ανθρώπους που δεν έχουν κάποιον κοντά τους και θα ήταν ευτύχημα αν αυτή η Ομάδα διευρυνθεί καθώς ο Εθελοντισμός και η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη αποτελεί μια ανώτερη πράξη για όλους μας οχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και για όλο τον χρόνο. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη