google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φιλιατρινό Καρναβάλι: «Κύριοι, η Τριφυλία και τα Φιλιατρά δεν είναι ιδιοκτησία σας»

Φιλιατρινό Καρναβάλι: «Κύριοι, η Τριφυλία και τα Φιλιατρά δεν είναι ιδιοκτησία σας»


Ερωτήματα Συμβουλίου Κοινότητας για αποκλεισμό του & δαπάνες διοργάνωσης 
 Ερωτήματα σχετικά με τον αποκλεισμό της συμμετοχής του στην επιτροπή του φετινού Φιλιατρινού Καρναβαλιού, καθώς και για τις δαπάνες διοργάνωσής του, θέτει το Συμβούλιο Κοινότητας Φιλιατρών, με αποδέκτη, προφανέστατα, τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, τονίζοντας: «Κύριοι, η Τριφυλία και τα Φιλιατρά δεν είναι ιδιοκτησία σας. Επιτέλους, καταλάβετέ το». Αναλυτικά σημειώνεται: «Είθισται τόσα χρόνια η Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού να αποτελείται και από τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Ποιος, λοιπόν, πήρε την απόφαση φέτος να αφήσει τους εκπροσώπους των Φιλιατρινών πολιτών στο περιθώριο και για ποιους λόγους; 
Για μια εκδήλωση που εδώ και χρόνια γίνεται αποκλειστικά και μόνο στην πόλη των Φιλιατρών; Ποιος αποφάσισε να εγκρίνει παρόμοια εκδήλωση σε όμορη πόλη και πού αποσκοπεί αυτό; Ποιος αποφάσισε αυτά τα υπέρογκα ποσά για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και μέσα σε τόσα έξοδα δεν έπρεπε να συμπεριληφθούν οι στολές των γκρουπ και ειδικά των παιδιών, που με αυτά τα έξοδα θα επιβαρυνθούν οι γονείς, σε δύσκολες εποχές; Κύριοι, η Τριφυλία και τα Φιλιατρά δεν είναι ιδιοκτησία σας. Επιτέλους, καταλάβετέ το».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη