Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο ομογενής Γιάννης Πανόπουλος, ότι η κίνηση που έκανε πριν δύο χρόνια να ξεκινήσει την παραγωγή ελαιολάδου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Βρύσες Τριφυλίας θα στεφόταν με τέτοια επιτυχία.
Γεννημένος στη Μελβούρνη, έγινε γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο μέσω της οικογενειακής επιχείρησης θαλασσινών με την επωνυμία «Regal Seafoods» της οποίας είναι διευθυντής.
Το 2019 αποφάσισε να κάνει κάτι για τον τόπο καταγωγής του τις Βρύσες Τριφυλίας στη Μεσσηνία που φημίζεται για την ποιότητα του ελαιολάδου που παράγει. Η οικογένεια του ομογενούς επιχειρηματία διαθέτει εκτάσεις με ελαιόδεντρα εκεί, ενώ τα δύο ελαιοτριβεία της περιοχής ανήκουν σε ξαδέρφια του.
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/11/blog-post_413.html