google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Μη έγκριση μελέτης “Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών (Πλατεία Καποδιστρίου)” από το ΥΠ.ΠΟ

«Μη έγκριση μελέτης “Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών (Πλατεία Καποδιστρίου)” από το ΥΠ.ΠΟ

  


Απόφαση-«κόλαφος» για τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, αλλά και την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, είναι η απόφαση με θέμα «Μη έγκριση μελέτης “Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών (Πλατεία Καποδιστρίου)” Δ.Ε. Φιλιατρών, Δήμου Τριφυλίας, Π.Ε. Μεσσηνίας» της αρμόδιας Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου (ΥΝΕΜΤΕΔΕΠΝΙ) του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με ημερομηνία 22.10.21 και ΑΔΑ: 973Φ4653Π4-ΡΨ6. 

Ουσιαστικά, η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού «ακυρώνει» τη μελέτη του πέμπτου (ε) υποέργου «Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών (Πλατεία Καποδιστρίου)» του έργου «Αστική Αναζωογόνηση περιοχών Περιφέρειας Πελοποννήσου», που είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με Κύριο του έργου την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Φορέα Υλοποίησης του υποέργου τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά συνέπεια, ακυρώνεται η υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης και του συγκεκριμένου υποέργου σύμφωνα με τη μελέτη του.
Στην απόφαση της ΥΝΕΜΤΕΔΕΠΝΙ, που υπογράφεται από τον προϊστάμενό της, αναγράφεται: 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη