google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΗΧΗΡΟ αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

ΗΧΗΡΟ αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

  



Καμιά υποβάθμιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών είναι το αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, κάνοντας λόγο για 6.000 κενές θέσεις εκπαιδευτικών και ελλείψεις προσωπικού. 

 

Ο αυταρχισμός της κυβερνητικής πολιτικής και του ΥΠΑΙΘ δεν έχει τελειωμό. Νέο κύμα περικοπών, συμπτύξεων και κατάργησης τμημάτων επιβάλλεται από το Υπουργείο τσακίζοντας κάθε έννοια μορφωτικού δικαιώματος των μαθητών μας.

Σε όλη την Ελλάδα και τις Διευθύνσεις της χώρας φτάνουν οδηγίες για εφαρμογή κόφτη στα κενά, διαγράφοντας εκατοντάδες σχολικά τμήματα από το χάρτη της εκπαίδευσης. Θέλει έτσι το υπουργείο να κρύψει τις τουλάχιστον 6.000 κενές θέσεις εκπαιδευτικών. Η Ν. Κεραμέως και η κυβέρνηση υποβαθμίζουν κυνικά και άμεσα το δημόσιο σχολείο. Στοχεύουν στη δημιουργία τμημάτων με 25 μαθητές παντού κι αυτό εν μέσω πανδημίας!

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/10/blog-post_98.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη