google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στα… χέρια της Αστυνομίας εγκληματικό δίκτυο 2 οργανώσεων στη Μεσσηνία

Στα… χέρια της Αστυνομίας εγκληματικό δίκτυο 2 οργανώσεων στη Μεσσηνία

  


Στα… χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένα εγκληματικό δίκτυο δύο οργανώσεων, μέλη των οποίων διακινούσαν συστηματικά, ναρκωτικά στο νομό Μεσσηνίας.
Ύστερα από πολλές έρευνες που διήρκεσαν αρκετό καιρό, συνελήφθησαν 9  άτομα από τα 13 συνολικά μέλη του δικτύου και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι, ένα όχημα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση δεκατριών (13) μελών του δικτύου. Σε ευρείας κλίμακας συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (18.10.2021) το πρωί, σε περιοχές της Μεσσηνίας, συνελήφθησαν εννέα (9) μέλη του δικτύου, εκ των οποίων τα επτά (7) μετά από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, των Αστυνομικών Τμημάτων Γαργαλιάνων και Μεσσήνης και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 37 ετών και πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 24 έως 38 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ναρκωτικά και για την -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα άτομα, τρεις (3) ημεδαπούς...

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/10/2-9.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη