google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΔΑΟΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ...

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΔΑΟΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ...

 


 Οι ενέργειες που ήδη δρομολογούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφ’ ενός για την προστασία των περιοχών της που κάηκαν στις πυρκαγιές -όχι μόνο τις πρόσφατες, αλλά και στις αρχές του φετινού καλοκαιριού-, και αφ’ ετέρου για τη συνδρομή στον πληγέντα πρωτογενή τομέα, απασχόλησαν τις δύο τηλεσυσκέψεις που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε την Τετάρτη 24 Αυγούστου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Ειδικότερα, στην πρώτη σύσκεψη με τους διευθυντές των ΔΑΟΚ (Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής) γνωστοποιήθηκε ότι οι ζωοτροφές προς τους πληγέντες κτηνοτρόφους θα παραδίδονται για το επόμενο 6μηνο την 1η και 16η κάθε μήνα (αν είναι Κυριακή, την αμέσως επόμενη εργάσιμη) και η ποσότητα που θα λαμβάνει ο καθένας θα αφορά στον επιβεβαιωμένο αριθμό των δηλωμένων εκ μέρους του ζώων. Η παραλαβή τους θα γίνεται από σημεία που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Θα γίνει κάλυψη του 50% των αναγκών που διαμορφώθηκαν, ενώ όσον αφορά τις δωρεές, αυτές θα διανέμονται κεντρικά και αναμένεται να καλύψουν πάνω από το 50% των αναγκών.

ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/08/blog-post_719.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη