google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ πρωταγωνίστρια σε μεγάλες Χολιγουντιανές και όχι μόνο παραγωγές

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ πρωταγωνίστρια σε μεγάλες Χολιγουντιανές και όχι μόνο παραγωγές

 


Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια σε μεγάλες Χολιγουντιανές και όχι μόνο παραγωγές! Πριν από λίγο καιρό θα έμοιαζε με κάτι αδιανόητο, αλλά πλέον με οργανωμένο τρόπο έγινε και γίνεται χειροπιαστή πραγματικότητα. Κι αυτό χάριν σε μια σειρά από σημαντικές προσπάθειες που εξελίχθηκαν και εξελίσσονται σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στις οπτικοακουστικές παραγωγές με το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) να παίζει τον πλέον καθοριστικό ρόλο.

Ο Πρόεδρός του Πάνος Κουάνης σχολίασε όλες αυτές τις εξελίξεις μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST που φέρνουν την Ελλάδα στο προσκήνιο, στεκόμενος στην όλη σημαντική δουλειά που έχει εξελιχθεί και με κίνητρα, αλλά και με συγκεκριμένες στοχεύσεις.

Τι να πει κανείς εάν δει για παράδειγμα τους αριθμούς… Περίπου 90 εκατ. ευρώ είναι το πρώτο μέρος από τις επερχόμενες ταινίες made in Greece, όπως είναι αυτή της Disney, που αφορά στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο, με τίτλο”Greek freak” γυρίσματα της οποίας θα γίνουν και στην Πελοπόννησο!

ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/04/blog-post_57.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη