google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


 Από τα κοινωνικά δίκτυα η ενημέρωση του Δημάρχου Τριφυλίας:

"Με νέο, χθεσινό έγγραφό του στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, θέλησε αυτή τη φορά να προβάλλει και μια άλλη ιδιότητα (κρυφό του απωθημένο, ίσως…) αυτήν, του δημοσιογράφου.

Δεν εξηγείται αλλιώς…

Μιας και σε αυτό ξεδιπλώνει (και μάλιστα σε πολλά σημεία του, με τρόπο ανορθόγραφο και ασυνάρτητο), τα τεκταινόμενα της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 23.02.2021 (με τηλεδιάσκεψη).

Τουλάχιστον θα περιμέναμε από αυτόν, αν μη τι άλλο, να υπάρχει ένα ίχνος σαφήνειας στα γραφόμενά του, έτσι ώστε να μπορούν να τον καταλάβουν όλοι και να μην αναρωτιούνται:  “τι θέλει να πει ο ποιητής…;”.

Όπως και να ’χει, όμως, αλλού βρίσκεται το “resume” της υπόθεσης και αυτό δεν είναι άλλο από την ανάπλαση της πλατείας των Γαργαλιάνων, που ο ίδιος το έχει αναγάγει σε “μέγα θέμα” και την εμμονική, πλέον, στάση του απέναντί μου.

Ας του απαντήσω, λοιπόν… 

Εσύ, είσαι αυτός που βρίσκεται σε ένα διαρκές παραλήρημα κ. Κατσίβελα, από την ώρα που οι δημότες του Δήμου Τριφυλίας σε “εκθρόνισαν” και σε έστειλαν σπίτι σου. 

ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/02/blog-post_315.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη