google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 2ο SUMMER CAMP ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 2ο SUMMER CAMP ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο summer camp  που διοργάνωσε ο δραστήριος Αθλητικός σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας  (μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) από τις 29/08/17 έως τις 2/09/17 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κυπαρισσίας με την συμμετοχή σωματείων.
 Το αγωνιστικό Σεμινάριο πραγμαοτποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Κορεάτη Master Kang Jong-Kil ,τον Γερμανό Maxim Wedrich και του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολυμπιάδας 2004 Master Γκότσης Αλέξανδρος. Συνεργαζόμενοι σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα πλαισίωσαν αυτό το πενθήμερο αγωνιστικό σεμινάριο με σκοπό την προετοιμασία τους για την προσεχή αγωνιστικήσεζόν. 
Στο πρόγραμμα του 2nd summer camp συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτές Σωτηρόπουλος Ιωάννης (καθ. φυσικής αγωγής), η Μαρσλασκα Χριστίνα (δασκάλα yoga) και η Θεοδωροπουλου Γεωργία (ψυχολόγος). 
Οι προπονητές του συλλόγου Δικαιος Παναγιώτης , Αλεξόπουλος Παναγιώτης (πρωταθλητής Ελλάδος), Δικαιος Δημήτρης, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο (Α.Σ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ , Α.Σ ΔΥΝΑΜΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ , Α.Σ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, Γ.Α.Σ ΑΡΓΟΥΣ ), και τον σύλλογο ολυμπιων Ρώμη με προπονήτρια την Σακαλή Μαρί καθώς τους υποστηρικτές, και τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς και τον Δήμο Τριφυλίας που συμμετέχει ως συνδιοργανωτής σε όλη αυτή την διοργάνωσης.
Στην τελετή λήξη του σεμιναρίου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Προπονητές των φιλοξενούμενων συλλόγων και τον Κορεάτη μάστερ από τους εκπροσώπους του Δήμου όπως το Δήμαρχο κ. Κατσίβελα, τον Αντιδήμαρχο κ. Μερκούρη, τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Τσίγγανο, τον Πρόεδρο του φορέα Αθλητισμού κ. Τσαλαμανδρή, ενώ πλακέτες απονεμήθηκαν στο πρώην πρόεδρο του φορέα κ. Ζαχ. Κανελλόπουλο, στους ομοσπονδιακό προπονητή, ενώ μετάλλια δόθηκαν στους αθλητές που συμμετείχαν για την συμμετοχή τους

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη