google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η 2η ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - VIDEO

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η 2η ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - VIDEO


ΜΕ μεγάλο ενδιαφέρον από το καταναλωτικό κοινό στα πλαίσια του 10ήμερου ενδιάμεσων εκπτώσεων πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία, η 2η Εκπτωτική βραδιά με την αγορά να ζωντανεύει ξανά το απόγευμα της Παρασκευής καθώς τα καταστήματα έμειναν ανοικτά ως τα μεσάνυχτα.
Η κίνηση ήταν θετική με το κοινό να συμμετέχει με την βόλτα του και τις αγορές του. Στο κατάστημα ένδυσης-υπόδησης του κ. Κώστα Γκότση πρότεινε να αγοράζουμε ελληνικά προιόντα τα οποία ενισχύουν την οικονομία και κινούνται σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, τονίζοντας ότι οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές με τις μεγάλες πόλεις καθώς η Κυπαρισσία καλύπτει όλες τις ανάγκες πλέον με τα έσοδα να επιστρέφουν στην τοπική οικονομία. Για το Πάσχα είπε ότι η κίνηση ήταν μέτρια λόγω των μέτρων που ψηφίζονται στη Βουλή καθώς οι δυνάμεις των πολιτών είναι συγκεκριμένες, ελπίζοντας όμως σε καλύτερες μέρες και ανάσταση του εμπορίου μέσα από αγώνα. Ζήτησε την στήριξη της ένδυσης-υπόδησης μιλώντας για την βιοτεχνία που πρέπει να επιβιώσει καθώς αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ
Στο βιβλιοπωλείο Αρχονταρίκι μας είπαν ότι η εκπτωτική βραδιά είναι γεγονός με προσφορές από 20-50% ώστε να περάσουμε ωραία, στηρίζοντας την αγορά του τόπου μας, ενώ μας δήλωσαν ότι πάνω από όλα στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους καθώς βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς με τη πόλη να προσφέρει επάρκεια αγαθών και τιμές.
Ο κ. Σπύρος Χηνόπουλος επισήμανε ότι οι έμποροι δεν το βάζουν κάτω ώστε να βρίσκονται κοντά στο καταναλωτικό κοινό με εκπτώσεις σε νέα είδη εποχής με νέες παραλαβές που ξεκινούν από 20% ανδρικά,γυναικεία, παιδικά αλλά και σε εσώρουχα με λευκά είδη. Για την τουριστική περίοδο υπογράμμισε ότι η Μεσσηνία με τη Τριφυλία βάζουν τα δυνατά τους με την αρωγή των ξενοδοχείων με καλές τιμές και κυρίως καθαρή πόλη η οποία πρέπει να προσφέρεται με την απαράμιλλη ομορφιά που διαθέτει η ιστορική πόλη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη