google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΣΣΥΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΣΣΥΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ στην αίθουσα του Δ.Σ. Τριφυλίας πραγματοποίησε το Διασσυλογικό όργανο της Κυπαρισσίας που συνεδριάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την προετοιμασία φορέων για τον καθαρισμό παραλιών και σημείων της πόλης συμμετέχοντας στη προγραμματισμένη δράση Lets do it in Greece του Δήμου που διεξάγεται στις 17 Απριλίου. Η συζήτηση αποπερατώθηκε με την αξιολόγηση των σημείων καθαρισμού παρουσία του Προέδρου της κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου κ. Ιωάννη Κατσούλα και υπαλλήλου του Δήμου.
Τα σημεία αυτά θα είναι η παραλία Αη Λαγούδη μέχρι την περιοχή Γιαννίτσαινα, η περιοχή του Κάστρου και μια ακόμα παραλιακή περιοχή, για τις οποίες ο Δήμος δεσμεύτηκε να διανείμει το κατάλληλο υλικό συλλογής απορριμμάτων ή στερεών αντικειμένων μαζί με τα μηχανήματα του Δήμου που θα απαιτηθούν για την συγκεκριμένη δράση. Τις εθελοντικές ομάδες θα διαχειριστούν εκπρόσωποι του Διασσυλογικού οργάνου από τον Εμπορικό σύλλογο με τον εκπρόσωπο συντονισμού του οργάνου κ . Γαρδικιώτη. Νεώτερα για την δράση σε επόμενη ανάρτηση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη