google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δανίκας» Κατώτεροι των περιστάσεων». Δύσκολα θα μείνει ο Μιλοσέσκι

Δανίκας» Κατώτεροι των περιστάσεων». Δύσκολα θα μείνει ο Μιλοσέσκι

Όχι μόνο κατάφερε να χάσει η Κυπαρισσία από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 1-0 και να γνωρίσει την ήττα μετά από 1,5 χρόνο αλλά ούτε μείωσε την διαφορά από Πύλο και Πάμισο. Έτσι, πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα στην υπόθεση τίτλου μιας και η διαφορά είναι μεγάλη και συγκεκριμένα στους 8 βαθμούς. Ο προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Δανίκας, τόνισε ότι η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πας για πρωτάθλημα.
Χάσαμε το αήττητο μας και χάσαμε παράλληλα την ευκαιρία να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα δουλέψουμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι». Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό μέρος ο Μιλοσέσκι δεν συμμετέχει στις προπονήσεις μιας και λείπει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Ακόμα ο Μιτρόφ είναι τραυματίας, ο Ντίοπ παραμένει εκτός λόγω προβλήματος με τα χαρτιά του ενώ αντίθετα εξέτισε την ποινή του ο Αργυρόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη