google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες εκλογές για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρχαν 3 υποψήφιοι: Σαμαράς-Μπακογιάννη-Ψωμιάδης. Πήραν στο περίπου: 50-40-10%.
  Αλλά υπάρχει κάτι σημαντικό που έχει ξεχαστεί, δεν το ξέρει σχεδόν κανείς. Στην εκλογή αυτή δεν υπήρξαν ποτέ τελικά αποτελέσματα. Ο Σαμαράς επροηγείτο με 49,5 % , η Ντόρα είχε περίπου  40%, και επειδή η πιθανότητα να έβγαινε η κ. Μπακογιάννη στην δεύτερη ψηφοφορία ήταν σχεδόν μηδενική, η απλή λογική και η απλή ευγένεια οδήγησε την κ. Ντόρα να παραδεχτεί την ήττα της και να συγχαρεί τον συνάδελφο-αντίπαλό της. Ποτέ δεν έδωσαν στην Ντόρα τα αποτελέσματα των εκλογών, γιατί απλούστατα δεν υπήρξαν!!!
  Ήταν λάθος της Ν.Δ. που δεν ολοκλήρωσαν την καταγραφή των αποτέλεσμάτων, που δεν μέτρησαν όλα τα ψηφοδέλτια. Κανείς δεν ξέρει αν ο Σαμαράς πήρε 50+1 , ή 49 +9.
  Αυτό το λάθος που έκανε η τότε Ν.Δ. το πλήρωσε πριν λίγες βδομάδες που έγινε το φιάσκο με την αποτυχημένη απόπειρα εκλογών. Και όλοι είπαμε: πώς θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα, αφού δεν μπορούν να κάνουν εκλογές μόνοι τους???.
  Αλλά ξαναπληρώθηκε αυτό το λάθος και προχθές-χθές-σήμερα που ακόμα και 2 μέρες μετά τις εκλογές δεν έχουν τελικό αποτέλεσμα. Σήμερα, στην εποχή της πληροφορικής, είναι τρελό να περιμένουν το  FAX, ενώ ήδη μπορούν να το στείλουν στιγμιαία ηλεκτρονικώς και δωρεάν μέσω internet. (όποιος έχει σήμερα fax είναι σαν να έχει τηλέφωνο μα μανιβέλα)
  Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στα 'σπάργανα', σαν τον μικρό χριστούλη. Καιρός να ενηλικιωθεί, και να γίνει σύγχρονο ευρωπαικό κόμμα με πολυφωνία, εναλλαγή αρχόντων στα όργανα του κόμματος, με αποδοχή του Συμφώνου Συμβιώσεως  ανεξαρτήτως φύλου, και με χωρισμό Εκκλησίας Κράτους, και με αποποινικοποίηση της κάνναβης.
  Για όλους αυτούς τους λόγους, 98% θα εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πολύ πιό προοδευτικός από τον κ. Μεϊμαράκη.
   Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη