google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ολυμπιακός Καλαμάτας – ΑΟ Κυπαρισσίας 1-0

Ολυμπιακός Καλαμάτας – ΑΟ Κυπαρισσίας 1-0

Σε κακός δαίμονας του ΑΟΚ, τείνει να εξελιχθεί ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, που επικράτησε με 1-0, και έγινε η ομάδα που έσπασε το αήττητο του ΑΟΚ, που κράταγε από τις 20/04/2014 (1-0 από τον Πάμισο)
Με αυτή την ήττα, η ομάδα του Γιάννη Δανίκα, έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τον Πάμισο και 5 από τον Τσικλητήρα, στο τέλος του πρώτου γύρου, και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.
Έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΟΚ, για το γκολ του Μαρούδα, καθώς υποστηρίζουν πως ο σκόρερ έφυγε από θέση οφσαιντ.
Υπήρξε μάλιστα 5λεπτη διακοπή με αρκετή ένταση στον αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, έμεινε για 6ο συνεχές παιχνίδι αήττητος, με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Έφθασε τους 21 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 17′ ο Αλεξανδρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Αργάνης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 20′ ο Παναγόπουλος έκανε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι του Λυμπερόπουλου.
Στο 25′ ο Μαρούδας έκανε την σέντρα, κακό πλάσε του Μαγουλιανίτη μέσα στην περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Αντωνόπουλος.
Στο 48′ σουτ του Δημητρόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λυμπερόπουλου.
Στο 65′ ο Ανδρουτσής εκτέλεσε το κόρνερ, έδιωξε με το ένα χέρι ο Λυμπερόπουλος σε νέο κόρνερ.
Στο 68′ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το 1-2 με τον Μαρούδα, ο τελευταίος βγήκε σε τετ α τετ και με πλάσε την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για οφσαιντ του σκόρερ.
Μεγάλος και σούπερ Μάριος Μαρούδας που για 3ο συνεχόμενο ματς πετυχαίνει γκολ, συνολικά πέντε αν και η φυσική του θέση είναι το δεξί άκρο της άμυνας.
Μετά το γκολ του Ολυμπιακού υπήρξε διακοπή στον αγώνα για 4 λεπτά υπό τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Στο 73′ ο Παναγόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Δημητρουλόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος.
Στο 81′ ο Καμποσιώρης έκανε την σέντρα, ο Τσαναλίας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε προς τα πίσω αλλά ο Λυμπερόπουλος με αυτοθυσία έπεσε στην γωνία του και έδιωξε σωτήρια.
Στο 92′ ο Παναγόπουλος το πλάσε μέσα στην περιοχή και αριστέρα, ο Λυμπερόπουλος αντέδρασε σωστά, απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα.
Στο 93′ χαμένη ευκαιρία για την Κυπαρισσία. Ο Κόλλιας πήρε ωραία την κάθετη από τον Δημητρουλόπουλο, πλάσαρε, με τον Αργάνη να απομακρύνει με αυτοθυσία.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Βρυώνη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας (85′ Καρλαύτης), Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Αναγνωστόπουλος (46′ Τζίφας), Τσαναλίας, Αλεξανδρόπουλος, Μαγουλιανίτης, Θεοδωρόπουλος (73′ Παπαδέας)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος (56′ Κόλλιας), Γιαννόπουλος, Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Γεωργιόπουλος (76′ Σούπουλι), Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη