google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ 180 ΚΙΛΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΜΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ 180 ΚΙΛΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ έχει η περιοχή της Τριφυλίας στο κυνήγι αγριόχοιρου καθώς φέτος μπήκε με το δεξί η κυνηγετική περίοδος κάνοντας ένα περίεργο σκορ μετά από συλλογική δράση αδειοδοτημένων κυνηγών.
Έτσι μετά από οργανωμένη προσπάθεια σε αγροτική περιοχή στα βόρεια της Τριφυλίας  συνέλαβαν δύο αγριογούρουνα 180 και 120 κιλών τα οποία θα καταναλωθούν δεόντως καθώς τα θηράματα  φωτογραφήθηκαν έξω από τα γραφεία του τοπικού συλλόγου στην Κυπαρισσία, ενώ οι ομάδες κυνηγών εισέπραξαν πολλά like όταν αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες των αγριόχοιρων στα κοινωνικά δίκτυα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η περιοχή της Τριφυλίας και της Πυλίας, υποφέρει ορισμένες φορές από επιδρομές αγριογούρουνων στις καλλιέργειες με τον πληθυσμό τους να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και για αυτό το κυνήγι τους επιτρέπεται. Οι καταστροφές σε καλλιέργειες και χωράφια όπως υποστηρίζουν οι παραγωγοί ήταν αρκετές σε Αετό, ορεινά Κυπαρισσίας προς Φιλιατρά και αλλού ωστόσο να επισημάνουμε ότι οι κυνηγοί, σέβονται τα έμβια ότνα και το φυσικό περιβάλλον καθώς τα θηράματα είναι ενήλικα ζώα μεγάλης ηλικίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη