google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΑ ΕΕΚΚ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΤΑ ΕΕΚΚ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συγκίνησαν, σκόρπισαν στιγμές χαράς και διασκέδασης τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φιλιατρών (ΕΕΕΕΚ), σε όσους παρακολούθησαν μια ξεχωριστή γιορτή, ειδικά αφιερωμένη στον Αϊ Βασίλη, παρουσιάζοντας με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, την κωμική παράσταση “ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘH Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ”.

Στη συνέχεια τα παιδιά παρουσίασαν τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα ανά τον κόσμο, τραγούδησαν εορταστικά τραγούδια και έψαλαν τα κάλαντα. 

Την εκδήλωση εκτός από γονείς, συγγενείς και φίλους των μαθητών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης και ο Άι Βασίλης του Αθλητικού Π. Συλλόγου Εράνης Φιλιατρών. 

Όλοι χειροκρότησαν με συγκίνηση τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου με ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άι Βασίλης μοίρασε δώρα στους μαθητές, ευγενή χορηγία του κ. Πανταζή Πανταζόπουλου, Κατάστημα Παιχνιδιών TOYS ACADEMY. 

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα της γιορτής:


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη