google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καρατζούλιας «Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε τον αγώνα. Δύσκολη και καυτή έδρα των Γαργαλιάνων»

Καρατζούλιας «Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε τον αγώνα. Δύσκολη και καυτή έδρα των Γαργαλιάνων»

Την νίκη έστω και δύσκολα πήρε η Κυπαρισσία που επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Ανδρούσας. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά στο δεύτερο μέρος πήρε αυτό που ήθελε. Ο ποδοσφαιριστής Τάκης Καρατζούλιας μίλησε λέγοντας μας τα εξής: «Χθές παίξαμε ένα παιχνίδι με μια καλή και σφιχτή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση και υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να δεχθούμε και κάποιο τέρμα. Από κει και πέρα όμως και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας και εκτός των δύο τερμάτων κάναμε αρκετές ευκαιρίες ακόμα και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο το ευχαριστηθηκε.
Το παιχνίδι αυτό πλέον είναι παρελθόν και ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς στους Γαργαλιανους, σε μια από τις πιο δύσκολες και καυτές έδρες της Μεσσηνίας. Θα πάμε στο παιχνίδι αυτό πολύ συγκέντρωμενοι και θα ψάξουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογει βάσει της ροής του παιχνιδιού».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη